Goed 6,9
op basis van 201 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 201 beoordelingen
  • Hygiëne 6,7
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 6,5
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 5,8
Sorteer op

pookie van Thailand
(Echt)paar
Standaard kamer ventilator - tweepersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
good
location,nothing,nothing
Nothing
Beoordeeld 30 september 2015

Myra van Australië
Gezin met jonge kinderen
Tweepersoons, met airconditioning
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Great location
Good location, friendly staff and good value for money
Well, for a two star hotel you got what you paid for. It's a nice guest house and really great location. It's walking distance to the big mall and night market. Not too far from Thai consulate too.
Beoordeeld 25 augustus 2015

Sunanta van Thailand
(Echt)paar
Standaard kamer met ventilator - 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2015
friendly atmosphere
friendly owner, not to far from the city, good price
Beoordeeld 06 augustus 2015

Juan van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Standaard kamer ventilator - tweepersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
Decent Place
Quiet, Friendly Staff, Atmosphere
It was good. Great staff. A bit of a walk to city center.
Beoordeeld 02 augustus 2015

jin van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Standaard kamer ventilator - tweepersoonsbed
Ik verbleef 5 nachten in juni 2015
good
owner is kind and he can speak english.
Comfortable and cheap
Beoordeeld 05 juli 2015

Sawitree van Canada
Gezin met oudere kinderen
Standaard kamer met ventilator - 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Beautiful place
Beautiful place and easy access to the city
Beoordeeld 11 mei 2015

Richard van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Tweepersoons, met airconditioning
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
nice
Lovely welcoming owners, hotel out of the way from centre
Was good, worth a stay!
Beoordeeld 03 mei 2015

charlotte van Frankrijk
(Echt)paar
Standaard kamer ventilator - tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Awesome staff, don't book the cheapest rooms!
We loved the attitude of the owners who really had a good heart. We also liked the leafy entrance of the guesthouse and all the pets (they have a lot of cats and dogs!)
Overall I think this guesthouse is good, if you choose a good room. Maybe ask to have a look first before booking. We booked a double room with fan and ended up with a twin room. That was not too much of a problem. However, the room was really in a bad condition: the walls were moldy and the bathroom smelled bad. We didn't sleep well that night because our window was facing an engine (an air-con?) that turned on and off the whole night. Also the dogs barked, which is unfortunate when you really need a good sleep. I wouldn't recommend this guesthouse if you have allergies with pets. However, some other tenants told us their room was really nice, so I think if you book a good room you will love the place as the owners are really nice and helpful. There is a small, unpretentious restaurant on the other side of the road which is great for a cheap eat with locals. We recommend.
Beoordeeld 19 maart 2015

ewelina van Polen
Individuele reiziger
Standaard kamer ventilator - tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in maart 2015
value for people
The staff were very helpful . Place itself has a great ambience .
Beoordeeld 11 maart 2015

Alex van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Standaard kamer met ventilator - 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Nice stay
Lovely owner really helped out with infomation and also got a free room upgrade, due to him not having the twin bed available. Lovely place. Lots of animals though
Beoordeeld 06 maart 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: