Zeer goed 8,0
op basis van 29 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 29 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 7,7
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

andrew van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
King Hilton Gastenkamer Plus
Ik verbleef 6 nachten in april 2013
don't stay here! worst hotel ever!
leaving, the taxi to the airport and once again, leaving
dreadful. the staff entered my room whilst i was at work for a cigarette!!! the front desk denied it was them. the pillows are all feather and when i requested a non-feather pillow it had the consistency of an empty envelope. if you're lucky the staff ignore you if not they tend to be rude. this is the 2nd and last time i stay here!
Beoordeeld 15 april 2013

Rafael van Hongarije
Individuele reizigers
King Hilton gastenkamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
Great place to stay in city center
rooms, shopping, travel
Nice new rooms in this central location, great place to stay at good price!
Beoordeeld 08 maart 2013

andrew van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
King Hilton gastenkamer
Ik verbleef 6 nachten in februari 2013
disappointing for a Hilton
location
low quality for a Hilton. disinterested staff who appear to think that customers are in the way. the location is close to the tram/trains and the shopping centre attached means that most things can be bought quite easily. the rooms are a good size though the bathroom shower produced water with a horrible smell. despite the loaction being so close to my office i would be unlikely to use this hotel again
Beoordeeld 11 februari 2013

Peter van Ierland
Zakelijke reizigers
King Hilton gastenkamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2012
nice location
great location, new rooms
nice hotel but staff service was lacking. oddly the staff dont offer to help carry bags at any point
Beoordeeld 25 september 2012

Rafael van Hongarije
(Echt)paren
King Hilton Junior Suite
Ik verbleef 5 nachten in juni 2012
Great value with nice facilities
comfortable room, nice terrace cafe
In the very central location in a somewhat noisy and crowded shopping mall, though it has secluded terrace cafe and pool, rooms are comfortable, ideal for business trip
Beoordeeld 08 augustus 2012

Robert van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
King Hilton Executive
Ik verbleef 2 nachten in maart 2011
good business hotel connected to west end mall
location is great, good rates on agoda
hotel has some of the best views, but its a tourist location. this hotel, the west end hilton is a classic business hotel in the heart of the city connected to the west end shopping mall and close to the train station. rooms are good, and the hotel is not that big so it is manageable.a decent city hotel, which was priced reasonably on agoda.
Beoordeeld 05 april 2011

Tatjana van Rusland
Zakelijke reizigers
Hitlon Gastenkamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2013
Preis und Leistung stimmen
Freundliches Personal, gute Zimmer, gute Lage
Beoordeeld 30 mei 2013

Irene van Duitsland
Groepen
King Hilton Gastenkamer Plus
Ik verbleef één nacht in oktober 2012
Schönes Hotel in zentraler Lage
Zentral, gutes Frühstück
Das Hotel liegt zentral,der Heldenplatz ist zu Fuß zu erreichbar.EineTiefgarage steht gegen Gebühr zur Verfügung. Das Frühstücksbüffet ist ausgesprochen reichhaltig mit mehreren Fruchtsäften, Kuchenvariationen, Brotsorten, Aufstrichen und verschiedenen Obstsorten. Die Zimmer sind modern eingerichtet und sehr sauber. Das Fitnessstudio hat im Vergleich zu anderen seiner Art mehr als ein Laufband und ist in keinem Kellerraum versteckt. Direkt an das Hotel angrenzend befindet sich ein Shopping Center
Beoordeeld 10 oktober 2012

George van Denemarken
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in april 2009
Stjerner
Ligger perfekt til shopping
roomservice stod flere dage på gangen
min. 50 wordsSuper godt hotel. venligt, første klasses personale, god service, flot men dyr morgen buffet. Ligger lige med udgang til westend - city shopping center.Værelser er pæne der bliver pænt forklaret hvordan aircondition, safebox og meget mere virker på værelserne. Udsigten er ikke det bedste, ligger direkte ud til hovedgade med meget trafik
Beoordeeld 01 juli 2009

Kjell van Zweden
Individuele reizigers
King Hilton gastenkamer
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2015
Bra hotel
maten, personalen, servicen
Hilton är Hilton, det finns inte mkt att klaga på. Allt flyter, Detta hotel kanske känns lite mer slitet än normalt. Men fullt ok.
Beoordeeld 17 augustus 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: