Geweldig 8,2
op basis van 95 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 95 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 10,0
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Julian van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Hilton Kamer met Kingsize bed
Ik verbleef 5 nachten in juli 2015
Hilton 40th
Staff service levels
Beoordeeld 04 augustus 2015

Judith van Nieuw-Zeeland
Zakelijke reiziger
Hilton Kamer met Kingsize bed
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Great hotel in great location
This hotel is stylish and modern with lovely rooms and a great atmosphere
I've stayed at several Hiltons around the world and this one stacks up as one of the best. Great facilities and hotel is in a great location. One minor gripe , still no free wifi in guest rooms!
Beoordeeld 15 juli 2015

Poi van Maleisië
Zakelijke reiziger
Hitlon Gastenkamer
Ik verbleef 6 nachten in juni 2015
Good location, confortable room
Location, room size, room cleanliness
Is comfortable. however food selection during breakfast is very limited. no free wifi in the room.
Beoordeeld 07 juli 2015

Poi van Maleisië
(Echt)paar
Kingsize Kamer Hilton Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Good location
Good location, room size, cleanliness
Is comfortable. However the breakfast selection is limited. when I want to transfer my 2 big luggguage alone to another room, the hotel staff only help me with the smaller one and left it outside on the lift even though I have told him I want to transfer to another room at another lower floor. I am not happy with this. there is no free wifi provided in the room.
Beoordeeld 07 juli 2015

Chaminda van Sri Lanka
Zakelijke reiziger
Hilton Kamer met Kingsize bed
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Best location
Centrall.
Beoordeeld 07 juni 2015

Katherine van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Hilton Gastenkamer met queensize bed
Ik verbleef 3 nachten in februari 2015
No Free Wifi In The Room
accessibility, staff, location
Their fitness center is Fitness First. You need to pay 10 euros (or more.. I can't remember) to be able to use the gym facilities. I thought they had their own fitness center with free access to their guests. There is also no free wifi access in the rooms.
Beoordeeld 07 april 2015

Andreas van Zwitserland
Gezin met oudere kinderen
King Hilton Executive Kingsize kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
nice hotel - but...
location, location, location
It was generally a good stay. But there has been some no go. f.e. the queuing at breakfast, missing food at the breakfast buffet: for 10 minutes no eggs, salmon, cheese, hash brown was not refilled at all. Executive launch was closed and only a poor replacement in the hall was set up With very limited places and space. Also unacceptable for guest especially with executive booking is, that gym was only against e tra charge. Even the hotel is nice, this is not state of the art.
Beoordeeld 02 februari 2015

Adam van Australië
(Echt)paar
King Junior Suite
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Great stay
Bed, breakfast, staff
Clean, friendly and spacious... Beautiful view of the park.
Beoordeeld 27 januari 2015

Winnie van Canada
(Echt)paar
Hilton Kamer met Kingsize bed
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
Perfect location for Shopping
Location, restaurant and staff performance
Beoordeeld 08 januari 2015

Phan van Vietnam
Individuele reiziger
Hilton Kamer met Kingsize bed
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Good
Great customer service
Beoordeeld 01 januari 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: