Gemiddeld 5,1
op basis van 182 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Gemiddeld



uit 182 beoordelingen
  • Hygiëne 4,5
  • Faciliteiten 3,2
  • Ligging 6,5
  • Kamercomfort 5,1
  • Personeel 4,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 5,5
  • Ontbijt/maaltijden 4,1
Sorteer op

Podjanee van Australië
Individuele reiziger
Tweepersoons, met gedeelde badkamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Room is so smelly.
The hotel was very old and dusty. The pillow was also smelly.
Beoordeeld 23 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jayesh van India
Gezin met jonge kinderen
Tweepersoons, met gedeelde badkamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
worst hotel
Worst. Please remove it. Its good to use public toilet than this one.
Beoordeeld 25 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Tweepersoons, met gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Short stay
Price, location, clean
The hotel is a nasty cheap hotel, there is no smoke alarm or fire exit, there was no shower on my flower and the toilet did not have a light. the room although basic was clean.
Beoordeeld 24 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohd van Maleisië
Individuele reiziger
Eenpersoons met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in november 2014
Stay away from this hotel
It was terrible. The toilet is unusable, clogged and disgusting. The building itself is old and dusty. The wifi they sell for €3/24hrs was slow and sometime loss signal. The staff was slow, check in took 20min eventhough you were the only customer at that time. Avoid this hotel!
Beoordeeld 23 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alan van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Eenpersoons met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
In clean place . unfriendly staff
No lights toilet & shower horrible I wouldn't recommend anyone. Need proper toilet need good cleaning horrible.
Beoordeeld 25 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emmanuel van Australië
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2014
Worst hotel I have ever stayed in.
No toilet seat. Leaking ceiling in bathroom full of disgusting mould. Old and run down hotel, not worth the money paid. Tent would have been cleaner.
Beoordeeld 24 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lisa van Verenigde Staten
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
not good
the restarant next door was excellent
Rooms were bad! No light in bathroom and dirty!
Beoordeeld 29 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marvin van Filipijnen
Individuele reiziger
Tweepersoons, met gedeelde badkamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
We did not enjoy..
Not pleasant... Room small not really clean.. Have insects... Not friendly staff.. Not attentive to the needs of their customers...
Beoordeeld 27 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Clement van Frankrijk
Individuele reiziger
Tweepersoons, met gedeelde badkamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Awful place
Very cheap, Did what it was made for, Close to the center of the city.
Beoordeeld 04 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zaffan van Maleisië
Zakelijke reiziger
Tweepersoons, met gedeelde badkamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
only for sleep
near to metro, easy to find food, great for backpacker
suitable for young traveler who want to budget their expenses. the hot water function very well. if u want to stay here, please don't carry your baggage here!
Beoordeeld 02 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: