Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 588 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Douglas van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard - Niet-roken
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great location
Location is great, free shuttle
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

joseph van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2016
Satisfied stay
I was greeted with a smile and prompt friendly service.
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

michael van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2012
Great hotel for the price
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
My stay
Nice hotel, clean , good food & Internet.
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gary van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Excellent
I have used this hotel several times and find the standard to be the same high quality every time. Rooms are clean, staff are courteous and the breakfast caters for all tastes.
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Takashi van Japan
Groepen
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Disappointed with their service.
The location was good and they have shuttle bus to the airport. However, the staff was not kind enough to tell us all the necessary information such as water shortage. We booked a room at this hotel to take a shower before taking a flight, but they stopped water. Also, illegal taxi drivers are waiting at the front of this hotel, and it seemed that the hotel staff was working with them. The "taxi driver" was really persistent and kept asking us to use their car. He said that the hotel never calls a taxi for us (although we did ask the hotel to ask a taxi for us.).
Beoordeeld 15 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wilbur van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard - Niet-roken
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
All was good. The only complaint, when I arrived at the room, there was discarded dishes on the floor outside the room. Next morning......still on the floor outside the room.
Beoordeeld 12 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Augustine van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard - Roken
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Service
I arrived early and requested early check in.. The reception staff asked me to wait 1 1/2 hour & call me for early check in. While waiting, there were 3 group of guests being checked in after me. I was so curious & asked the staff concerned, he said because they had booked and paid a day before. So I don't understand why my Agoda booking was not allowed to check in since it booked and paid a week before. I didn't ague, just kept quit and wait until 1 1/2 hour. Unfortunately at last no one call but I approach and ask for the check in. Why such treatment to Agoda customer?
Beoordeeld 04 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Afdzaliza van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2016
Location
Nicelocation
Beoordeeld 10 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emily van Nieuw-Zeeland
Zakelijke reizigers
Standaard - Niet-roken
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Convenient and great value
We always stay here when we have a quick stopover in Dubai. It's right next to the airport and a close 5 minute drive to Festival City/Mall.
Beoordeeld 21 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: