Zeer goed 7,8
op basis van 19 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 19 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

Tsang van Canada
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in maart 2010
pleasantly pleased for family with 2 young kids
clean, convenient, safe neighbourhood, easy access to metro
room to room call not working well, relatively small front desk with limited staff,very helpful but have to wait most of the time. room size is fair good enough with 2 adult + one small child. kettle not so clean. make sure you check your fridge as we found our bottled water was opened & used, they charge for local calls. no wifi in room. stains on bedsheet. limited english tv channels. generally understaffed and request not process quickly
hotel is very new and clean with contemporary design just like the webpage, very convenient, easy access to metro + supermarket, lots of cafe nearby with good food and fair $, safe at night. walking distance to luxemberg garden (must go with kids). excellent gelato shop nearby. easy access to notre dame for open deck bus + boat ride. we are quite pleased with our pick and will definitely return to st germaine area again.
Beoordeeld 06 april 2010

Sylvie van Frankrijk
Gezin met jonge kinderen
Vrije Tijd - Queensize Bed
Ik verbleef één nacht in december 2014
Tres sympa
Proprete, accueil et agreable
Accueil tres sympa et chaleureux.
Beoordeeld 16 januari 2015

MAURO van Italië
Zakelijke reiziger
Vrije Tijd - Queensize Bed
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Ottimo hotel nel cuore del quartiere latino
Hotel confortevole, stazione metro e RER vicina, grande scelta di ristoranti nelle immediate vicinanze, nel cuore del Quartiere Latino
Beoordeeld 27 juni 2016

Laura van Italië
(Echt)paar
Vrije Tijd - Queensize Bed
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
Scelta eccellente
Hotel posizionato in maniera splendida a 200 metri dalla stazione metro e Rer, praticamente sul.fiume e a 5 minuti di passeggiata da notre dame. Colazione a buffet buonissima, varia e di buona qualità. Stanza di dimensioni contenute ma con tutto l'occorrente e ben pulita. Bagno luminoso con doccia spaziosa. Staff disponibilissimo e multilingue. Se tornerò a parigi la scelta dell'hotel sarà sicuramente di nuovo questa.
Beoordeeld 27 april 2016

Edgar van Mexico
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in november 2012
Excelente ubicación pero habitaciones pequeñas
Muy cercano a la estacion del metro que lo lleva a uno a cualquier lado con sus conexiones
Buena ubicación, servicio y cuartos normales, nada relevante
Beoordeeld 29 november 2012

Yang van China
Gezin met jonge kinderen
Vrije Tijd - Queensize Bed
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2013
位置很好,但是房间太小!!!
接待人员还算热情,英语ok,服务比较完善
不是特别适合家庭出游。房间太小,都不如香港的酒店,就没法和国内的比了。但是位置相当不错,步行到塞纳河、圣母院都很近。周围有大量小街、餐馆可以逛。
Beoordeeld 02 november 2013

taro van Japan
(Echt)paar
Vrije Tijd - Queensize Bed
Ik verbleef één nacht in maart 2015
まぁ普通のホテル。
場所がいい、スタッフがいい、綺麗
別にこれといって感想はない。価格は高いが、パリの普通であろう
Beoordeeld 29 maart 2015

taro van Japan
(Echt)paar
Vrije Tijd - Queensize Bed
Ik verbleef één nacht in maart 2015
1階のショップが工事中で大変うるさかった。
場所がいい、屋上のバーがいい、スタッフがいい
1階の店舗が日中ずっと工事中で大変うるさかった 星つきだが、いったいどのへんが星付きなのか またベッドはシングルを2つあわせてるので、動いて真ん中から落ちそうになる。 そしてマットが柔らかすぎ。
Beoordeeld 29 maart 2015

mori van Japan
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in januari 2012
ローケーション最高!ただし部屋は狭い。。。
清潔、安心
WiHiがロビーしか使えませんでした。 3泊し朝食つきにしましたが毎回同じでした。バイキング形式でパン(クロワッサン、パンオショコラなど)、6種類くらいのおかず、フルーツ、ドリンク、チーズなど種類は多かったです。しかもクロワッサンはパリのパンやさんの中でおいしかった と思います。パリ自体が日本よりもパンはおいしいものに当たらなかったのが事実。 フロントの方もやさしく挨拶してくれました。ベビーベットも用意してくれました。 とても場所がよいので徒歩でマレ地区や凱旋門などいきました。午前と午後の間に子供のお昼寝タイムにホテルに戻ったりと余裕をもって移動できました!
Beoordeeld 12 januari 2012


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: