Goed 7,3
op basis van 23 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 23 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 6,7
  • Service 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

patricia van Australië
Individuele reizigers
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in september 2013
Value for money, close to everything!
Quiet, Location to Metro and Restraunts
I was pleasantly surprised at the decor, comfortable room, cleanliness, helpful check-in information, easy reach of the Metro and value for money. The only hiccup was my transport arranged by the hotel to the airport having been cancelled for some unknown reason and a little tight in time for another to be arranged at short notice. Defiantly to be recommended!
Beoordeeld 04 oktober 2013

Thiam van Maleisië
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
comfortable & relax
clean, location, friendly
The hotel was strategically located, near Eiffel Tower & train station. A lot of restaurants nearly by which make it very convenience for food. Overall, the stay was good & meet my expectation.
Beoordeeld 16 augustus 2013

Deon van Zuid-Afrika
Gezinnen met oudere kinderen
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in februari 2013
Fantastic location with super friendly staff
Proximity to the tubes, restuarants and tourist locations
the front staff were extremely efficient and friendly. we were surprised by the size of the rooms as they were bigger than those we had stayed in before. the breakfasts were also fantastic.
Beoordeeld 22 februari 2013

Kim van Noorwegen
Gezinnen met jonge kinderen
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juli 2009
Beaugrenelle Tour Eiffel Hotel
Near by Eiffel Tower
Smal rooms , not so clean, bad brekfast , bad service exept of the lobby man.
Smal rooms , with aircon but it dont works, not so clean rooms and bad service exept of det lobby man . to expensive. wil never use it again.only thing is that it near by the eiffel Tower. and its far to expensiv .
Beoordeeld 24 juli 2009

Andreia van Portugal
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
War in ordnung
Badezimmer lage gastfreundlich
War in ordnung
Beoordeeld 07 mei 2015

Patrick van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2012
hotel bien place pres de la tour eiffel
tres bonne localisation
bon rapport qualite prix pour cet hotel proche du metro dupleix.
Beoordeeld 25 september 2012

RAUL van Spanje
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Romántica, especial.
Está muy cercano a la Torre Eiffel, se puede ir andando, por lo que es muy romántico. Buenísima relación calidad/precio. Personal atento. Habitaciones confortables, con baños reformados
Buenísima relación calidad/precio. Personal atento. Habitaciones confortables, con baños reformados
Beoordeeld 30 juni 2014

kenneth van Denemarken
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in mei 2014
Dejligt kvarter, stille og roligt
Beliggenhed, personalet og prisen
Godt og gode senge. Morgenmaden var okay, ikke luksus, men iorden
Beoordeeld 05 juni 2014

kenneth van Denemarken
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in mei 2014
Meget dyrt
Service,beliggenhed,standarden
Okay, morgenmaden kunne gå, men det var ikke luksus
Beoordeeld 02 juni 2014

Bi van China
Zakelijke reizigers
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2014
离铁塔很近
但附近没有吃的地方
Beoordeeld 28 oktober 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: