Geweldig 8,5
op basis van 402 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 402 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

Melinda van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
We had a fantastic time, staff were super friendly and always happy to help.
Beoordeeld 18 augustus 2016

COLIN van Verenigd Koninkrijk
Groep
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
A Window to Delhi
Our flight arrived around midnight so the complimentary taxi pickup was much appreciated. Reception processed our arrival efficiently whilst we relaxed with a refreshing fruit juice. The room was ideal for a short stay with all the necessary facilities. Stayed here twice, at the start of our Indian Adventure and at the end before we fleehome. Breakfast on the roof terrace was a delight. The staff throughout were hepful, courteous and friendly, I would recommend this hotel to all travelers.
Beoordeeld 12 augustus 2016

Mojgan van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good place to stay
The hotel and our room were clean and had good facilities. The staff was very friendly and accomodating. Only the view outside the window is not very nice (poor and not so clean neighborhood).
Beoordeeld 05 augustus 2016

paarthipan van Noorwegen
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Very hot Delhi
It's ok hotel 👍🏿👍🏿
Beoordeeld 24 juli 2016

Carolin van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Very good experience
The hotel staff was very friendly and helpful. They organised airport pickup, taxi for a sightseeing tour and drop-off at the bus station. The also provided umbrellas for the rain and helped with all questions. The room was neat and clean with complimentary water and a basket of fruits and snacks. The location of the hotel is at a main road which is quite noisy and busy but nothing can be heard in the rooms. We would definitely stay there again!
Beoordeeld 19 juli 2016

Patricia van Australië
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Tricia
We were very happy with driver waiting to collect us from airport.Room was spotless.Location excellent
Beoordeeld 15 juli 2016

russell van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Fantastic
Extended my stay here because Delhi has so much to see & hotel was excellent.
Beoordeeld 21 juni 2016

russell van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Great place
Faultless, extended my stay here. Highly recommend.
Beoordeeld 21 juni 2016

russell van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Excellent choice
Really pleasant stay, room, breakfast, staff, small gym etc all excellent & I extended my stay twice as there's so much to see in Delhi.
Beoordeeld 21 juni 2016

Haiqin van China
Individuele reiziger
Deluxe tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Good staff, good hotel!
good
Beoordeeld 15 juni 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: