Zeer goed 7,4
op basis van 22 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 22 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 7,5
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,1
Sorteer op

LEE van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Good location
Good location,clean room&easy for shopping
A short trip of 2 nites stay.Very friendly staff upon check in.Very convenient for shopping.
Beoordeeld 13 augustus 2013

Huy van Vietnam
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juli 2013
Good hotel
Location, nice staff, convenient facilities
A hotel in central of Paris with ancient architecture. We were enjoy our trip
Beoordeeld 05 augustus 2013

Xie van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juni 2013
Confortble and clean room, very good location
location, near the best resturant, close to shopping area
I must stay for my next trip to Paris.we visit many gallaries nearby, convivient location to catch up the Hop-on city tour bus, shopping area just next street.good resturant nearby. perfect location.
Beoordeeld 09 juni 2013

Ellysa van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Superb Location, Great Rooms, Classic Furnitures
Love Love Love the hotel design
claridge is very near to champs elysees. very close to luxury brand boutiques. so ladies, alert, stay away from the boutiques. the room is small though, but u will bear with the small room. it is europe anyway. bath tub is a very luxury thing in europe hotel, but the shower is superb. if u dont mind paying 19euro for hotel breakfast, just walk to nearby cafe and you will pay much less for your breakfast. inside your room, hotel will give you 1 bottle compliment only. so before you back to your room, get your own water from mini mart.
Beoordeeld 19 oktober 2012

Attig van Qatar
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
Lovely hotel
Best features
It is great hotel and staying and near the street chans
Beoordeeld 11 september 2012

frederic van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 5 nachten in maart 2015
quartier privilégié
location, location, standing
Aucun soucis en particulier.
Beoordeeld 13 mei 2015

Sylvain van Frankrijk
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Séjour très agréable
Hotel très bien situé et très calme.
Hotel très bien situé au cœur de la ville. Accès à de nombreuse activités aux alentours tout en étant très calme. Très bon choix pour une escapade parisienne.
Beoordeeld 30 maart 2014

Sabine van
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in december 2012
Mycket fint hotell ,Toppenläge centralt
bra läge,trevlig interiör ,fint,rent,bra och trevlig personal
Vi åkte till Paris över en lång helg tors-mån,ville då bo centralt för att kunna gå och se så mycket som möjligt,ett perfekt hotell ligger på en tvärgata in med nära till trevliga resturanger och butiker,lungt och skönt inte en massa störande ljud från trafik,rent och fräsht,mycket trevlig inredning,bra med en vattenkokare på rummet för att fixa sej lite kaffe eller the,personalen var så trevliga trotts att vi inte kan franska,frukosten ingick inte i prisetmen vi köpte till det varje morgon för den var toppen,ett hotell vi kommer åka tillbaka till om vi ska till Paris någon mer gång,
Beoordeeld 20 december 2012

WANG van Japan
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
よかった
アクセスが便利、中心地にある、スタッフの対応が早い
アクセスが便利、中心地にある、スタッフの対応が早い シャンゼリーぜ通りまで5分歩けば着きます。また最寄り駅まで徒歩5分。周りは高級ブティックばっかり、気分はパリシアン(^∇^) 立地がいいのでなにしても高い。朝食にしてもお花を買ってもなんでもシャンゼリーぜ価格。まぁたまにはいいでしょう
Beoordeeld 07 januari 2014

Toshihiro van Japan
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in januari 2010
アクセスの良いホテル
豪華な内装、親切なレセプション、立地(シャンゼリゼまで徒歩2分)、飲料水一本無料
エレベーターに行くまで階段がある
落ち着いていながら豪華な内装の良いホテルです。料金は少し高めですが、この立地なら仕方ないでしょう。バスローブやアメニティも質が良かったです。シャンプー、ボディソープはブルガリでした。部屋でのインターネットは1日17ユーロかかるので注意が必要です。
Beoordeeld 25 januari 2010


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: