Goed 7,4
op basis van 210 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 210 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 7,3
  • Service 6,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

ho van Zuid-Korea
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2015
So kindness after travel^^
kindness, location, value for money
Location and morning food is nice. Especially, after service is the best. I left my shoes. one month later, I send e-mail and I can receive my shoes(I pay small delivery fee). Thank you for kindness^^
Beoordeeld 17 juni 2015

Gerard van Australië
(Echt)paar
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Rome hotel
Location, location, location
Pleasant. We stayed in room 305. There is mould in the shower and just under the window above the toilet which could be readily fixed. The shower did not drain properly and th base almost overflowed.
Beoordeeld 06 juni 2015

Darpan van India
(Echt)paar
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
Very small room
Staff are friendly, location is good but rooms is r very small
Beoordeeld 22 maart 2015

David van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in november 2014
4 nights stay
Location, location, location
Pro - Location was good. Near Spanish steps and trevi fountain. Metro was about 5 min walk. Con - rooms were very small. 1 of the room we had for the children was so small. It looks like it was a single room but converted to 2 single bed. Room 401
Beoordeeld 05 december 2014

George van Verenigde Staten
(Echt)paar
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef 6 nachten in oktober 2014
Location is best
Location, price, ...
Our stay in Concordia was very good, this our 3rd time in hotel Concordia, location is just amazing...
Beoordeeld 30 oktober 2014

Pey van Maleisië
(Echt)paar
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
This hotel live up to its rating
location, value for money, clean
Beoordeeld 05 juli 2014

kitri van China
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
great location.
receptionist friendly, location great, room clean.
room a bit small and old, overall is great.
Beoordeeld 23 juni 2014

Lee van Maleisië
(Echt)paar
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Good location, close to Metro & point of interest
location, great staff and nice roof top breakfast
Nice location, roof top breakfast is a plus point but beware of the super tiny lift!
Beoordeeld 22 juni 2014

Djo van Filipijnen
(Echt)paar
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2013
good
location
fine
Beoordeeld 17 mei 2014

Randall van Verenigde Staten
(Echt)paar
Economy tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Very close to the Spanish Steps and Trevi Fountain
EXPENSIVE, Poor Internet, tiny rooms
Watch out for asking the hotel for a taxi, as we repeatedly got the same silver haired uncle who's meter started high and ran fast, compared to any other taxi we used...
Beoordeeld 27 maart 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: