Zeer goed 7,7
op basis van 78 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 78 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Sum van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Good stay
Comfortable and location
Friendly staff. Extra mile to arrange a sharing coach to airport with other passengers. Nice deco and comfortable room.
Beoordeeld 29 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chang van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Eenpersoonskamer Klassiek
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
good hotel
location, clean, reasonable price
satisfied and will revisit. However it is difficult to find the place. It will be good to provide directions from nearby metro stations on your web page.
Beoordeeld 16 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wing van Hong Kong
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in maart 2014
Romantic Trip in Paris
Room Tidy, Staffs were helpful, Close to Transportation & restaurants
Beoordeeld 17 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mary van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Eenpersoonskamer Klassiek
Ik verbleef één nacht in december 2014
Fit for purpose
location
Beoordeeld 11 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anna van Verenigde Staten
Groepen
Classic kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
great!
friendly attentive staff, location, and beautiful room
Beoordeeld 01 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

carter van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Nice quite hotel with friendly staff
Location, staff, comfort
The hotel is located near the Eiffel Tower, one metro station away. The staff was helpful and spoke good English. The room, albeit small, was comfortable. If your a light sleeper, the sound of the water pipes may disturb you. Otherwise, it's a pretty good place. There are a few diners, cafes, and shopping markets nearby. The Dupleix metro station, which the hotel is near, has a great farmers market on Saturdays and Wednesdays too. They have fresh meals there as well as produce.
Beoordeeld 20 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karen van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Short but sweet
New furnishings and facilities, close to public transport
Pleasant stay. Helpful staff. Airport shuttle available. Small rooms but it was fine. However the room we booked has no tea/coffee or kettle. Not a big issue. Couldn't seem to control the air cond much. But there's a window - natural air was good at this time (spring).
Beoordeeld 14 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hans van Noorwegen
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Nice city hotel close to the Eiffel tower
Nice rooms, good value for the money, close to the Metro
Nice and newly refurbished small city hotel. Small rooms and small bathrooms, but no problem. Clean. Walking distance to the Eiffel tower and the Metro. Didn't eat any meals at the hotel. Good restaurants nearby. Friendly staff. Would stay her again.
Beoordeeld 13 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LOW van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Have a great stay in the hotel
near attraction, clean and comfort
Beoordeeld 18 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Choi van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in januari 2014
Simple, Clean and Unique
Simple, Clean and historical hotel with nice quiet surroundings. Good for travelling couples that doesn't mind abit of walking around
We stayed here for 3 nights, and it was a pleasant stay. For those with big bags, it would be better if you would get a taxi or transfers to get to the hotel from the airport as it is not easy to walk from the Metro station to the hotel. The surrounding neighbourhood has abundance of cafes, food joints and mini markets. For those who loves to explore morning markets, head to the Dupleix Metro station on Sunday mornings and you will be in for a treat!
Beoordeeld 10 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: