Geweldig 8,2
op basis van 26 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 26 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

Yuk van Hong Kong
Individuele reizigers
Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in juni 2013
overrated
the hotel was overpriced and the service was just so so
The hotel is overrated and i experienced the power outage twice, both at the day time. i was surprised at the first time and called the front desk, but no one picked up the call until i called the third time. The staff was a bit impatient and said they were trying to fix that.
Beoordeeld 17 juni 2013

Adrian van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in juni 2013
Centrally located, clean & friendly hotelWell
Very friendly & helpful reception, Fast room make up.
I'd a good stay at this hotel. Very friendly & helpful reception staff. Centrally located. Near Metro station.
Beoordeeld 08 juni 2013

JIMMY van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2013
Comfortable that we would recommend
Good Location, Reasonable Price, Helpful Staff
Good location close to "Bonne Nouvelle" metro station, also not too far from Gare du Nord station (around 15 mins walk, 20-25 mins if carry luggage) Staff is helpful and allowed us to check in way earlier since we arrived early from morning flight. Room is quite adequate in size for 3 adults + our 20 mth old boy. Free & high speed wifi definitely a plus. While the traffic sound can be a nuisance for some people, but that's the catch you stay at a hotel in the city with good location.
Beoordeeld 29 mei 2013

Joseph van Singapore
(Echt)paren
Kamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Good and cheap
Near metro, clean room, very friendly staff
Beoordeeld 21 april 2013

Teresa van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met oudere kinderen
Driepersoons
Ik verbleef 4 nachten in februari 2013
Nice cosy hotel, rooms nicely decorated ,
Friendly staff
Good location, centrally located and staff were very helpful
Beoordeeld 25 februari 2013

Helen van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in januari 2013
Lovely hotel, well maintained and friendly staff
Clean and modern decor, comfy room.
I was very happy with my stay. The hotel is clean, quiet and modern. The staff were friendly and I felt very safe as a solo traveller.
Beoordeeld 02 februari 2013

Sarath van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Driepersoons
Ik verbleef één nacht in oktober 2012
Lovely hotel and service with a smile
Great location
I stayed for one night in this hotel. Location is good. Staff is friendly.
Beoordeeld 23 oktober 2012

sombat van Thailand
(Echt)paren
Kamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in juli 2012
What a fantastic surprise!
The Hotel!
Was told that the 10th was a bad area etc. Then showed up at the hotel, always ask Matthieu (the greatest), everything was good again. Good room, Good amenities, Good size, Good quality, Great breakfast. Pay for it if you have to, you won't be disappointed, especially if you in came from other parts of Europe. The staff are kind of nice and sincere enough for Paris if you ask me.
Beoordeeld 26 juli 2012

Tilo van Duitsland
Individuele reizigers
Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Zweitägiger Kurztripp nach Paris
Sehr sauber und neuwertig, schöne Zimmer, gute Lage
Hotel kann ich gerne weiterempfehlen. Einziges Manko war, dass sich das Doppelfenster nicht vollständig nach außen öffnen ließ. War wahrscheinlich so gewollt, weil dann schon gleich die Wand vom Nachbarhaus war.
Beoordeeld 13 mei 2014

pierre van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Kamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Hotel comédie
confort,professionalisme du personnel,bel établissement
ACCUEUIL SYMPATHIQUE, CHAMBRE SPACIEUSE ,CONFORTABLE ,ET TRES BIEN ENTRETENUE JE REVIENDRAIS DANS CET ETABLISSEMENT LORS D UN PROCHAIN VOYAGE .
Beoordeeld 01 juli 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: