Geweldig 8,2
op basis van 1040 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1040 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Cheng van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Tuin
Ik verbleef één nacht in februari 2016
good service
good service
Beoordeeld 14 september 2016

Nur van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Tuin
Ik verbleef één nacht in september 2016
Great getaway
Went for an anniversary staycation with husband. I was expecting more than just a towel swan on bed for the surprise by hotel since hotel is 5 Star. To add on, there was bath robs in room which is rather odd. However, hotel was a perfect plc to get away from heartlands with the quiet ambience and romantic room features. Loved the outdoor balcony both in the room and at the hotel lobby. Nice plc to chill.
Beoordeeld 14 september 2016

Yu van Singapore
(Echt)paren
Premium
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
away from the hustle
lovely place on fort canning away from the hustle, awesome bathtub!
Beoordeeld 13 september 2016

Amira van Singapore
(Echt)paren
Premium
Ik verbleef één nacht in september 2016
Amazing!!!
staffs there are great, showed me the way up to my room, polite and friendly. Also the room is amazing, had an amazing stay.
Beoordeeld 12 september 2016

Patricia van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Excellent
We loved our suite, the pool and the gym and how it felt secluded although it's just minutes from Orchard Road on foot. The only minus would be the tiny portions (we ordered ala carte) served at the restaurant.
Beoordeeld 12 september 2016

HUI van Singapore
(Echt)paren
Premium
Ik verbleef één nacht in september 2016
Anni Staycation
The hotel room is clean and spacious. Overall we enjoyed our stay at HFC.
Beoordeeld 12 september 2016

HERKKI van Estland
Zakelijke reizigers
Premium
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very bad place to stay
There's nothing good to add. Used to be a very good hotel while ago.
Beoordeeld 08 september 2016

Wee van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Staycation
Birthday staycation. Friendly staff. Surprise complimentary birthday cake with candle. Clean.
Beoordeeld 03 september 2016

Sandy van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
One of the best hotel in Singaopore for Staycation
Been trying out different hotels in singapore for staycation and i would highly recommend to try out Hotel Fort Canning. The environment was good, room was special as well. Its less than 10 minutes walk to Plaza Singapura. Front desk Staff was friendly and willing to help.
Beoordeeld 30 augustus 2016

XIUZHENG van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great getaway staycation
Beautiful clean place to celebrate anniversaries
Beoordeeld 23 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: