Geweldig 8,9
op basis van 16 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 16 beoordelingen
  • Hygiëne 9,3
  • Faciliteiten 10,0
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 9,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,3
  • Ontbijt/maaltijden 8,7
Sorteer op

Tarmo van Finland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in mei 2011
Great Hotel with friendly staff.
This hotel is for everyone who enjoys good atmosphere and quality
We spent (me and my son 12 years old) great holiday in Prague. Hotel General is a great hotel with good location and nice rooms. Staff is very helpful and made us feel that we were really welcomed. I can honestly recommend this hotel. Thanks!
Beoordeeld 22 mei 2011

Michael van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in september 2011
klein aber fein
Super Lage, absoluter spitzenmäßiger Service - es gibt nichts zu verbessern
haben selten so einen tollen service in einem hotel gehabt. das personal am empfang super nett, perfekt informiert und sehr hilfsbereit. man hat sich schon beim einweisen auf den parkplatz wie ein könig gefühlt und das hat sich bis zur abreise ständig bestätigt.
Beoordeeld 13 september 2011

Ji van China
Individuele reizigers
Deluxe tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
很愉快的入住体验。
服务非常的好,每个员工都很热情。早餐的食物也简单好吃。地段也不算很远,晚饭后基本沿着河步行20分钟可以从主要景点回到酒店。
感觉很良好,宾至如归。
Beoordeeld 28 juli 2014

fang van China
Groepen
Deluxe tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2012
"服务一流的迷人酒店", "位置优越但客房空间较小"
服务一流,前台接待人员把布拉格介绍的非常清楚
服务一流,酒店位置在老城边,到任何景点都很方便。步行可到查理老桥和高堡。酒店背后就是伏尔塔瓦河。不足之处是客房不算大,但酒店离stydent agency的车站非常近,步行5分钟,从布拉格到ck去,选择这家酒店非常方便。酒店离地铁站也很近,只是所处的街的名字一般人不太熟悉,建议抵达前提前与酒店联系询问好。
Beoordeeld 27 augustus 2012

Ayuchi van Japan
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 5 nachten in november 2011
スタッフのサービズもよく部屋もよかったです
スタッフのサービスがよいこと、部屋の設備はコンパクトだが機能的
ネット環境が整っており、部屋も明るく、仕事机が大きいので仕事がしやすかった。朝食のメニューは充実しておりスタッフの対応もよかった。フロントはお勧めのレストランなどを尋ねても感じよく教えてくれた。
Beoordeeld 16 november 2011

Visionmed van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
아주 조용하고 친절
조식 및 프론트 모두 너무나 친절하고 잘 대해줌 사진보고 혹 하면 안되긴 하겠지만은.. 구시가지 중심에 호텔을 잡는게 아니라면, 기회가 된다면 다시 들를 호텔 중 하나 ^^
Beoordeeld 11 juli 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: