Zeer goed 7,7
op basis van 503 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 503 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Peter van Australië
(Echt)paren
Executive kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Very grand
Nice clean hotel, comfy beds and clean bathroom.
Beoordeeld 23 augustus 2016

Gary van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice clean place
Stayed here only for one night but I'll be returning in a couple if weeks. Very clean accommodation. All the facilities you'd expect from a higher end hotel. Professional and courteous staff, good food. I'd be very surprised if it isn't the best hotel in the area. Fir me it stands out amongst a sea of mediocrity. Gary
Beoordeeld 20 augustus 2016

jeongro van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice hotel
I use whenever i go to Delhi
Beoordeeld 09 augustus 2016

Yen van Vietnam
Groepen
Executive kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Not recommended
Don't understand why Agoda has good assessment on this hotel. Some bad things captured: 1. Location is near the train station, however not a nice place. Looks dangerous if you go out after 8. Garbage around, traffic jam. We also suffered a flood when it rained hard. 2. Never book the rooms at the ground floor. Too noisy since people is wandering in the street and the wall seems to be to thin to let you hear all the things. The bathroom has the smell of drainage. Can not lock the door outside since hotel does not have electronic keys. Need to ask them to change to higher floors. 3. Wifi does not work even the password and username provided. 4. Bath towel is too old and looks dirty. 5. Bed sheet looks dirty. 6. Staff is not very friendly.
Beoordeeld 05 augustus 2016

Varunpreet van India
(Echt)paren
Executive kamer
Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
Room
Nice room, lovely customer service.
Beoordeeld 08 juli 2016

Betty van Australië
(Echt)paren
Executive kamer
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Happy
.
Beoordeeld 01 juli 2016

Nick van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Studio Kamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Overall pretty good. Some issues.
Clean, tidy and has everything you would expect. Got slapped with additional fees on arrival however these appear to be an issue with Agoda booking (I am giving the hotel the benefit of doubt). Tea and coffe is not completely. Issues with the room fridge were fixed by staff. Internet impossibly slow at times.
Beoordeeld 02 juni 2016

John van Australië
Individuele reizigers
Studio Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good Hotel - value for money
Value for money. Good facilities. Very helpful staff. I would recommend this hotel. I enjoyed my stay.
Beoordeeld 27 mei 2016

wan van Maleisië
(Echt)paren
Executive kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Best choice for hotels in the area.
Clean rooms with a sister hotel beside it. 15 min. walk to train station. Area around hotel look not safe after midnight.
Beoordeeld 23 mei 2016

MANOJ van India
Gezinnen met oudere kinderen
Studio Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
NO
NO
Beoordeeld 15 mei 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: