Zeer goed 7,9
op basis van 28 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 28 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,6
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,1
Sorteer op

Frank van Noorwegen
Individuele reiziger
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
In the middle of Paris
Located close to restaurants, transportation and sightseeing
VERY small room, but also very centrally located. Close to Metro/Rail. 3 minutes walk from the train from both CDG and Orly. Sightseeing bus stops outside the hotel. Walk to Notre Dame/Louvre.
Beoordeeld 24 april 2013

Sueyoun van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Old fashioned room and unkind staff
only location and transportation
Beoordeeld 03 april 2013

Eamonn van Ierland
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2013
Well appointed hotel lovely
nice decor comfortable rooms very friendly staff
We would use this hotel again and would recommend.
Beoordeeld 02 februari 2013

Thierry van Portugal
Zakelijke reiziger
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2012
Great location
Location
After a long workday nothing better than having a central place to sleep and nive evening.
Beoordeeld 06 juli 2012

Jonathan van Verenigde Staten
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in februari 2012
a wonderful little gem of a hotel. just perfect!
great location. amazing staff. small but really clean and well appointed rooms
i thoroughly enjoyed my time at this hotel and have already recommended it to a friend heading to paris. i would stay again.
Beoordeeld 10 februari 2012

Peter van Oostenrijk
Gezin met oudere kinderen
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
kurzurlaub mit meiner 12 jährigen tochter
zentrale lage höffliches personal klimatisiertes zimmer
angenehm, familiär geführtes hotel. hatten zimmer zu stark befahrenen strasse. dies störte uns dank klima und guter verglasung nicht. es gibt auch zimmer zum hinterhof ...
Beoordeeld 22 juli 2014

Volker van Duitsland
Zakelijke reiziger
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
Angenehmes wohnen in zentraler Lage
nicht zu kleine Zimmer, freundliches Personal, perfekte Lage
nahezu perfekt! Parkplätze gibt es hier keine und für das Parken im 2 Minuten entfernten Parkhaus muss man pro Nacht mit 30 Euro rechnen!
Beoordeeld 16 september 2013

Inka van Duitsland
Groep
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2011
Tolle Lage - 500m neben dem Notre Dame
tolle Lage, viele kleine Restaurants und die Sehenswürdigkeiten waren zu Fuss erreichbar
Ich bin mit meiner Mutter für ein Wochenende nach Paris geflogen. Im Hotel wurden wir sehr freundlich begrüsst. Die Zimmer waren zwar klein, aber fein... Die Lage war 1A! Es gab viele kleine gute Restaurants, in denen man sich sehr verwühnen lassen konnte und einige Sehenswürdigkeiten waren zu Fuss erreichbar. Ich würde jeder Zeit wieder in dieses Hotel gehe und es auch allen meinen Freunden weiterempfehlen.
Beoordeeld 28 december 2011

herve van Frankrijk
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Abordable, confortable et bien placé
A deux pas de st Germain et de notre dame. Plein de restos sympas alentours.
Beoordeeld 31 oktober 2013

phlippe van Frankrijk
(Echt)paar
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2013
Aucun problème particulier
Emplacement - propreté - isolation phonique
Rien à signaler à propos de l'hôtel lui-même. La prestation était celle attendue. Le rare personnel rencontré a été aimable, sans plus. Le prix (215€/nuit)reste excessif malgré la situation privilégiée de l'établissement.
Beoordeeld 08 juli 2013


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: