Geweldig 8,9
op basis van 2817 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2817 beoordelingen
  • Hygiëne 9,5
  • Faciliteiten 9,4
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 9,2
  • Personeel 9,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 8,5
Sorteer op

Wong van Hong Kong
Zakelijke reizigers
ICON 36 Kamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden met Smartphone en Uitzicht op de Stad
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Recommended
Big room with impressive design
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KAKI van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Tweepersoonskamer Club 36 met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden en Clubtoegang - Uitzicht op de Stad
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
good
good
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KAKI van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Tweepersoonskamer Club 36 met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden en Clubtoegang - Uitzicht op de Stad
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
good
good
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeanne van Australië
(Echt)paren
ICON 36 Kamer met 2 Gescheiden Bedden of 1 Kingsize Bed, met uitzicht op de stad
Ik verbleef één nacht in september 2016
Excellent hotel and service
Loved it - only stayed one night but no complaints whatsoever. Facilities are faultless and hotel staff all extemrly helpful and attentive. Definitely will stay here next time we are in Hong Kong.
Beoordeeld 07 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

XIAOLU van China
Individuele reizigers
ICON 36 Kamer met 2 Gescheiden Bedden of 1 Kingsize Bed, met uitzicht op de stad
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very nice cozy hotel
Quite unique boutique hotel, very warm staff, will stay there again when I come to HK
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Paolo van Canada
Gezinnen met jonge kinderen
ICON 36 Kamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden met Smartphone en Uitzicht op de Stad
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
4th time
Love this hotel which is why I stay here every time in HK.
Beoordeeld 04 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BUN van Maleisië
Zakelijke reizigers
Tweepersoonskamer Club 36 met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden en Clubtoegang - Uitzicht op de Stad
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2016
club room
Club lounge staff were rude and disrespectful. Totally an above and beyond experience to the bottom pit.
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Arttu van Finland
(Echt)paren
ICON 36 Kamer met 2 Gescheiden Bedden of 1 Kingsize Bed, met uitzicht op de haven
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2016
Fantastic
Great hotel, great service, great restaurants, awesome views, pool and gym are top notch. Really friendly staff and everything works. Only downside is the distance to the nearest metro station. Hotel offers complimentary bus transport to the nearest station, so it's really worth learning to use it as much as possible as it will save time and legs. Also grabbing a cab is a good option from the hotel.
Beoordeeld 30 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuen van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
ICON 36 Kamer met 2 Gescheiden Bedden of 1 Kingsize Bed, met uitzicht op de stad
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
OK
OK
Beoordeeld 30 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Raimund van Duitsland
(Echt)paren
Club 80 Suite met Smartphone
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Great Suit Room
The suit room and the club service was too good :-) My wife and I had difficulties leaving the hotel - we just enjoyed staying in ICON, enjoying the labour view, the club atmosphere - and the good room service . . we had great 3 days . .
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: