2015
Geweldig 8,9
op basis van 429 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 429 beoordelingen
  • Hygiëne 9,2
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 9,2
  • Service 9,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 8,2
Sorteer op

Wenming van Taiwan
Groepen
Classic Kamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Wayne
Breakfast good, room clean, location good, employees friendly and smiley. Elevator a bit small and can fit only two with luggage.
Beoordeeld 07 augustus 2016

Julie van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Classic Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Amazing Hotel
The Independent Hotel is clean & spacious, the staff are friendly & helpful. Breakfast is really nice with the best views from the rooftop. Would definitely recommend & return to the hotel.
Beoordeeld 01 augustus 2016

Scotte van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Driepersoons Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Personal
Great small hotel. Everyone of the hotel team members went over the top to deliver great service.
Beoordeeld 28 juli 2016

Cheng van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Classic Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Plesant stay
would definitely come back
Beoordeeld 28 juli 2016

Cheryl van Singapore
(Echt)paren
Classic Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Overall great
Location is good, hotel staff were generally nice and helpful (especially Giorgia). The rooftop bar has a great view especially at sunset. Would stay here again.
Beoordeeld 28 juli 2016

Johanna van Zweden
(Echt)paren
Classic Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Good location
Nice and clean hotel located 5 min from termini train station.
Beoordeeld 27 juli 2016

Mark van Kaaimaneilanden
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe vierpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
An Oasis aongst the craziness of Rome
My family and I absolutely loved the hotel. The rooms are very modern and tastefully decorated and there was more than enough space for the 2 extra beds for the kids. The breakfast was also exceptional. The hotel is a little away from the tourist attractions, but really not an issue at all as it is close to the Metro. I chose the hotel due to its close location to the Rome Termini station which worked out perfectly, coming straight from the airport and one block away. A hidden gem was Tratoria Dell'Omo one block away and the best food in town.
Beoordeeld 26 juli 2016

Joe van Canada
(Echt)paren
Classic Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Just an overall excellent experience.
Friendly and courteous staff, great roof top lounge and perfect location. The three rooms we had were great!!! I strongly recommend this hotel.
Beoordeeld 25 juli 2016

Cheng van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Driepersoons Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
excellent stay
comfortable, clean and spacious room. Air con is cool enough for summer. Friendly staff at reception. would definitely come back next time.
Beoordeeld 25 juli 2016

Kana van Japan
(Echt)paren
Classic Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Convenient location, helpful staff and free upgrade to the room with bath tub
We stayed here for two nights and overall experience was great. Close to the central train station, lovely staff and free upgrade was a
Beoordeeld 24 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: