Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3826 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

defry van Indonesië
Zakelijke reizigers
Landmark Kamer - Uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
nice location
its old hotel with a good location near Beijing road. it would be more comfortable if the room being remodel
Beoordeeld 23 september 2016

defry van Indonesië
Zakelijke reizigers
Landmark Kamer - Uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
nice old hotel
it would be nice to remodel all the rooms
Beoordeeld 23 september 2016

Darry van Singapore
Zakelijke reizigers
Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Small room
Room are very small
Beoordeeld 21 september 2016

James van Hong Kong
(Echt)paren
Landmark Kamer - Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in september 2016
Enjoyed the stay.
Rooms are clean and comfortable. Carpet can use more cleaning to rid its stains. Restaurant's prices are reasonable and its lunch and dinner are delicious.
Beoordeeld 16 september 2016

Colleen van Canada
(Echt)paren
Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Worthy of our second stay
We stayed for 3 nights and we are happy with our choice. We chose this hotel because of its location and that CTS buses from HK stop there. Front desk staff was friendly and efficient. Management can remind their other staff members to greet guests with a simple hello since the Landmark is a big hotel with a 4-star rating. We felt we were invisible to a few staff members who walked past us in the lobby.
Beoordeeld 15 september 2016

ong van Singapore
Zakelijke reizigers
Landmark Kamer - Uitzicht op rivier
Ik verbleef één nacht in september 2016
good food in restaurant
10 mins walk to metro, 15 mins walk to Beijing road, room have musky cigarettes smell, restaurant at level 2 is fantastic. never tried the breakfast.. overall still good
Beoordeeld 14 september 2016

Benedict van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Decent hotel stay
No half day room charge available. Good location.
Beoordeeld 13 september 2016

Erick van Indonesië
Zakelijke reizigers
Landmark Kamer - Uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
just ok
quite ok, locations are good
Beoordeeld 13 september 2016

Erick van Indonesië
Zakelijke reizigers
Landmark Kamer - Uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
just ok
location, breakfast and facilites are ok!
Beoordeeld 13 september 2016

James van Hong Kong
(Echt)paren
Landmark Kamer - Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very pleased.
We had to extend our stay for one more night. Without hesitance, we booked via Agoda for another night at the same hotel. I must say that reviews may differ due to the room assigned. However, we were satisfied with the overall condition of the room. Carpet can be cleaner... As usual, the lunch and dinner we had at the restaurant was reasonably priced and delicious. Service levels varies during the busy lunch and dinner times,
Beoordeeld 13 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: