Geweldig 8,9
op basis van 48 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 48 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 9,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,9
  • Ontbijt/maaltijden 8,5
Sorteer op

Wannaprapai van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Love everything
Breakfast, Room, Location
Definitely stay here again. Breakfast was delicious. Very clean, comfy and large room. Best location near the bridge.
Beoordeeld 24 februari 2014

Chatchawat van Thailand
(Echt)paren
Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
large room, central location, close to attractions
location, breakfast, and very friendly staff
Beoordeeld 22 december 2013

Norbert van Hongarije
Groepen
Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
Staff was a little bit unfriendly...
Location, design, price
Beoordeeld 28 oktober 2013

Nina van Finland
(Echt)paren
Tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in juli 2013
Very nice short city holiday.
Great location, friendly staff.
Beoordeeld 06 augustus 2013

Larry van Verenigde Staten
(Echt)paren
Tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in juli 2013
Relaxing, secure, great enjoyment
Location near Charles Bridge, service, comfort
If you are going to Prague, for whatever reason, you will make the right decision if you book the Leonardo Hotel. We loved it.
Beoordeeld 26 juli 2013

Tan van Singapore
(Echt)paren
Tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in juni 2013
Memorable and enriching experience
Friendly and helpful staff, Convenient to main historical and attraction site, Location great for food and shopping
Wonderful and cosy hotel that is easily accessible to major historical sites and attractions. Shopping and food outlets were close by too. The buffet breakfast environment and spread was fantastic. Very relaxing and comfortable for starting the day. The room was uniquely designed with a private attic bedroom space. Facilties were comprehensive with a nicely equipped pantry and spacious toilet cum bathroom. Staff were very helpful and service was professional.
Beoordeeld 14 juli 2013

KYOUNGMIN van Zuid-Korea
Gezinnen met jonge kinderen
Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in april 2013
Good location for travelling
Nearby old town Carl Bridge it is good for travelling!
Beoordeeld 17 april 2013

Asa van Zweden
Gezinnen met oudere kinderen
Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Nice hotell with good stuff and a lovely breakfast
Good breakfast,nice hotel near the river
Beoordeeld 15 april 2013

KYOUNGMIN van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in april 2013
this hotel is good for sightseeing!
good locaiton, convience, kindness
Beoordeeld 08 april 2013

Valerie van Maleisië
(Echt)paren
Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in december 2012
Great staff and service
Good service, clean rooms, decent breakfast spread
Arrived late to check in. Well greeted by friendly staff. Only small glitch was we booked a double room but given a twin. No rooms left so we switched rooms the next day with no issues. Rooms are clean and spacious. Prefer the double room. The twin room has no proper windows, more like a sunroof and room looks rather old. Breakfast is decent. Hotel located 5 min walk from Charles Bridge and 10 min walk to old town square. Enjoyed my stay overall. Recommended.
Beoordeeld 19 december 2012


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: