Geweldig 8,3
op basis van 670 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 670 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Elaine van Singapore
Zakelijke reiziger
G600 LKF Superior
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Convenient and well located
Very near to lkf and central Easily accessible to transport, food and entertainment. Great location to bask in the HK nightlife
Beoordeeld 01 augustus 2016

Hicham van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Poor Customer Service
While getting checked-in front desk wanted to upgrade me from a king size room to a double bed. She called it an UPGRADE... Of course no free WiFi, HKD150 per day.
Beoordeeld 05 juli 2016

JEANINE van Filipijnen
Individuele reiziger
G600 LKF Superior
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Great location
Close to pretty much everything
Beoordeeld 27 juni 2016

Cecilia van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Easy access
Love the location and convenience of this hotel. Stay there every time I visit Hong Kong.
Beoordeeld 16 juni 2016

Michael van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
great!
everything was top notch but no wifi in room and no minibar. odd. otherwise super nice place.
Beoordeeld 09 juni 2016

nina van Taiwan
Groep
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Perfect !
Perfect !
Beoordeeld 05 juni 2016

David van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
They tried to charge us HK$150/room for wifi. This
Nothing more to add
Beoordeeld 31 mei 2016

HYUNJU van Zuid-Korea
Individuele reiziger
G600 LKF Superior
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Great Location for LKF clubbing
It is all about the location. Very close to every clubs and lounges. The room was nice, and kinda larger than any other hotel rooms in Hong Kong. Of course it is very noisy around the hotel every weekend. I guess this is a good hotel only for clubbers.
Beoordeeld 16 mei 2016

Mei van Singapore
(Echt)paar
G500 LKF Superior Kamer met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Generally a good hotel
Hotel was very good in general. But location was not that ideal in that it's up a hill and cabs will not drive us up so we had to hike up everyday. Staff were mostly friendly and helpful, except 1 female staff who was a bit rude and not helpful at all. Didn't get her name though. Otherwise a good stay.
Beoordeeld 11 mei 2016

Xiaoming van China
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in december 2015
Ok
Ok
Beoordeeld 26 april 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: