Zeer goed 7,6
op basis van 22 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 22 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 6,0
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

gary van Ierland
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
beautiful an relaxing time
quite. friendly. easy to access
Grand. Internet very slow. T.v needs more english channels. An breakfast needs to be better
Beoordeeld 14 april 2014

Anggita van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in mei 2012
Good Rate
Good Rate and Location
The hotel is good, nicely located (though not in the heart of Prague, but accessible by public transportation). Rooms are big and clean. Very comfortable for it's price. Breakfast is standard for it's class. Hotel employee speaks good english, and hotel provide various kinds of tour around the city with affordable price. Service standards are somewhat in the lower end for an hotel, could absolutely become better.
Beoordeeld 04 juli 2012

ANDREY van Rusland
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in januari 2012
Acceptable service but a bit far from city center
Breakfasts, good service at the reception
acceptable service and location, but 1 bad point was a proximity to a railway so we heard a noise from trains on early mornings even with windows on other side of the building. another fact is that the hotel has a fitness but all equipment are only 2 stationary bicycles and 2 other machines... all equipment were switched off and we were need to adjust the load mechanicaly, so if you are planning to make a fitness there you would be a little bit dissapointed.
Beoordeeld 14 januari 2012

Tim van Duitsland
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Preis/Leistung gut
Die zentrale Lage, das aufmerksame Personal, der Hotel,Hund :,)
Für drei Nächte war das Hotel absolut in Ordnung! Für diesen günstigen Preis kann man nicht mehr erwarten. Wir haben unseren Aufenthalt richtig genossen! Einziger Mangel: sehr harte Matratzen :,P
Beoordeeld 02 juni 2014

Alli van Denemarken
Gezinnen met jonge kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
et rart og afslappet hotel
Værelsesstørrelsen, kølekab og rart personale
Beoordeeld 01 januari 2016

Erika van Italië
Individuele reizigers
Driepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2015
Ottima qualità/prezzo
Il personale e' eccellente, cordiale e disponibile.
Beoordeeld 27 mei 2015

haiyuan van China
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 7 nachten in april 2014
酒店位置好,卫生,服务都很不错,性价比很高
酒店位置好,卫生,服务都很不错,性价比很高
酒店位置好,卫生,服务都很不错,性价比很高,自由行客人值得推荐
Beoordeeld 29 oktober 2014

Kaoru van Japan
Zakelijke reizigers
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 7 nachten in juni 2015
ユニークなホテル
朝食のバラエティ,落ち着いた雰囲気,清潔さ
仕事で7連泊しましたが,毎朝少しづつ朝食のメニューを変えてあり,飽きませんでした。ホテルの壁などにはオペラ・ナブッコに因んだ絵が描かれていて,落ち着いた雰囲気の中でユニークさもあります。ただ,食事などの基本サービス以外のサービスは,若干割高です。
Beoordeeld 07 juli 2015

seonyoung van Zuid-Korea
(Echt)paren
Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2015
나부코 괜찮음
친절함, 숙소, 아침식사
아기자기하고 이뻤고 무엇보다 직원이 친절하게 관광지 설명과 교통편 설명을 해주어서 너무 감사했음.
Beoordeeld 04 juni 2015

marat van Israël
(Echt)paren
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in december 2009
ГОСТИНИЦА NABUCCO В ГОРОДЕ ПРАГА
сама гостиница очень хорошая,тихо,уютно,симпатично!завтрак хороший,расположение близко к центру.Вообщем мы довольны этой гостиницей
нет
Beoordeeld 27 december 2009


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: