Superieur 9,1
op basis van 103 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Superieur



uit 103 beoordelingen
  • Hygiëne 9,6
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 9,4
  • Personeel 9,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,1
  • Ontbijt/maaltijden 8,7
Sorteer op

Eugene van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Great place to stay and enjoy Budapest
Location, price, location
My wife and I enjoyed the hotel. Close to sites and good places to eat. Felt very safe walking late at night. The rate food was based on breakfast only
Beoordeeld 21 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Linda van Australië
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Wonderful hotel
Location in a less touristy part of Budapest. Friendly, helpful staff. Restaurants and bars close by.
We had a wonderful time at the Palazzo Zichy from the friendly staff on arrival to the spotless room and great shower to the square outside the hotel where we could relax under the trees. The lounge in the hotel where we could catch our breath and have a cup of coffee or tea before heading off again was a bonus. Highly recommend the Palazzo Zichy hotel.
Beoordeeld 19 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Deng van Singapore
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Deserves all the high ratings so far!
Personal touch, cosy and style.
Fantastic! Got an upgraded room and personal congratulatory note from hotel staff team for our honeymoon. We really enjoyed our stay here as hotel staff here were all very friendly and service oriented. From reception , dining staff to the cleaners. The Hotel GM even shared his huge collection of DVDs and blue ray discs for guest to borrow and watch in the comfort of their rooms. We can use their lounge till 5pm with complimentary light snacks and drinks daily. money exchange called CORRECT CHANGE just minutes walk away from hotel and offers very good exchange rates. Near to supermarket and also mins walk to neighbouring street with restaurants. Thank you Hotel Palazzo Zichy! No wonder u r so highly rated on agoda.
Beoordeeld 18 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Katie van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 5 nachten in maart 2015
Excellence
Staff, location and price
5 nights
Beoordeeld 28 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Wonderful hotel
Excellent value for money, very helpful staff, cool design
Beoordeeld 05 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christopher van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
Excellent hotel, no issues at all.
Location. Staff. Amazing breakfast
Can't recommend enough!
Beoordeeld 03 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHARLOTTE van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Lovely hotel
large bed, free day time refershments, helpful staff
Beoordeeld 21 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Louise van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Superb
Quality, Staff, Breakfast!
Superb hotel in a great building. very close to transport links, and a short walk into the centre of town. Breakfast was fantastic and the staff were helpful with hints, tips and recommendations.
Beoordeeld 08 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christopher van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 5 nachten in november 2014
Wonderful stay
Excellent staff, wonderful service, beautiful building
Beoordeeld 21 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ivan van Slowakije
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in december 2013
We recommend
Location, staff, breakfast
Beoordeeld 31 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: