Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 289 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

john van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great hotel and staff but Spa and gym not in use
The Hotel President is a great place to stay in Budapest. Great location and the staff were very accommodating.... The only problem was the gym and spa facilities were out of order. This was the only negative to my 4 day stay at Hotel President.
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jia van Canada
Individuele reizigers
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Won't go back
The facilities are extremely old and the room was dark. The outlet on the wall in our room wasn't working. The drain in the bathtub was also terrible by the time I finished showering, water has reached above my ankle so it was quiet disgusting. Despite all mentioned above the hotel didn't offer to switch room for us, hence service is rather disappointing. Will not go back for sure and won't recommend to other.
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kamil van Tsjechië
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Not 4,5 star hotel...
We stay two nights, hotel was clean, but old equipment, bed very simple, not so comfortable. Good welness and good breakfast.
Beoordeeld 18 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kerstin van Zweden
Gezinnen met oudere kinderen
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great location, not so good breakfast
Nice staff and great location. The doubble room was tiny so we upgraded to a larger room (however the bathroom was very small). Its a nice hotel however the breakfast which is located in the basement wasn't that good. And the wifi didnt work at all in our room, we had to walk down to the lobby in order to get internet connection which was dissapointing.
Beoordeeld 10 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Finn van Denemarken
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Nice hotel
Friendly staff
Beoordeeld 07 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carmel van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Budapest city break
N/a
Beoordeeld 01 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Georgios van Cyprus
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Not a 4star hotel
Stayed 1 night and after for more 4 nights. 1st room was noisy air-condition and noI water glass for bath water. Second time got a better room after mentioning all above to reception. unfotunatly no wifi even after complaining again. Service from reception was not the best I had requested information about visiting Eger and got a strict reply I don't know! Sheet's stay same for 3 nights
Beoordeeld 25 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shmuel van Israël
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
very new and modern hotel
new hotel and good location . rooms are small but very clean . shower room very small not comfortable . breakfast was good . staff was ok not too much friendly . train station not close . price is good
Beoordeeld 22 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

sanjay van India
(Echt)paren
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Good location and clean hotel
Liked our stay at the hotel.
Beoordeeld 19 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dr van Maleisië
Individuele reizigers
Kamer met tweepersoonsbed/2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good service and location
Value for money
Beoordeeld 26 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: