2015
Geweldig 8,1
op basis van 46 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 46 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Sarinchanok van Thailand
Groep
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Good service, but breakfast was so boring
Small hotel with good service
The hotel is nice, small room and a bit old in the room. Breakfast is same everyday, nothing new.
Beoordeeld 04 september 2014

Eric van Hong Kong
(Echt)paar
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Excellent in this boutique hotel, very nice hotel
Unique style Easy access Staffs are friendly
Excellent and comfortable. Very easy access to all the locations. Highly recommend although only stay for a night and breakfast is excellent!
Beoordeeld 07 mei 2014

Wai van Hong Kong
(Echt)paar
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in december 2013
good location, clean, near metro and supermarket
There is a supermarket nearby so that i can buy food at night. The breakfast here is great! tasty and full. The location is great, Just 10 mins to La fayatte and paris oprea.
There is a supermarket nearby so that i can buy food at night. The breakfast here is great! tasty and full. The location is great, Just 10 mins to La fayatte and paris oprea. But the room is hot. There is no double bed for a couple.
Beoordeeld 09 januari 2014

Hwee van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in december 2013
Centrally located, comfortable
Clean, central and conveniently located
Beoordeeld 02 januari 2014

Christophe van Frankrijk
(Echt)paar
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Pleasant stay
Design, location and breakfast
Good but it could have been better if the drinks at the bar were better, expensive glass of flat champagne and the bar closes to early. Also we were charged a full night rate to keep the room until 6pm which I found was not so friendly which is the reason why we won't go back to this hotel.
Beoordeeld 07 december 2013

CHING van Hong Kong
Individuele reiziger
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2013
Nice Design and location
1. Comfortable room; 2. Convenience location; 3. Free Wi-Fi and nice buffet breakfast
Beoordeeld 03 november 2013

Junghoon van Zuid-Korea
(Echt)paar
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
Decent feel, we love the lobby design too much!
Design, breakfast, and free wine!
It is located quite at the center of the Paris. It is only 3 minutes from the underground and we used the Open Tour Bus for our move, and it is as well only 5 minutes from the hotel. Near the hotel, we could visit many supermarkets and simple restaurants. From the hotel, Opera region is very close and we could visit Lafayette department store very easily.
Beoordeeld 31 oktober 2013

Janice van Hong Kong
Groep
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
a trendy design hotel and good service staff
decoration, clean and god service
good location for tourists who go to Paris for shopping. Breakfast is of good quality
Beoordeeld 19 april 2013

Mesud van Bosnië en Herzegovina
(Echt)paar
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Super
Desing - Wlan - Comfort
Beoordeeld 09 november 2014

Pierre van Frankrijk
Individuele reiziger
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Week-end à Paris
Accueil, atmosphère, calme
Très bon accueil par un personnel souriant et à votre écoute. L'hôtel est très bien situé.A conseiller.Week-end à Paris
Beoordeeld 09 februari 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: