Zeer goed 7,8
op basis van 24 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 24 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

James van Ierland
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in mei 2012
Good location adverage Hotel
I like this area, its about 10 minutes from centre. It has several interesting bars within 5 minutes walk. Grand but run down buildings in area.
The hotel was basic but clean. Mini bar was very reasonable if you needed some water etc. The area was reasonably quiet at night, yet within easy walking distance from some interesting bars. One thing to watch out for is the notice saying they charge is you check out after 10am, and before 12md. A little early, if you are there for the beer.
Beoordeeld 31 mei 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Detlev van Duitsland
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Angenehm.
Preis-Leistungsverhältnis, nettes Personal, freundliches Zimmer.
Ich habe angenehme 2 Tage in diesem Hotel verbracht, ich habe es gewählt wegen der Fußnähe zum Bahnhof und zur Innenstadt. Die Fenster sind gut und halten ev. Lärm ab. Ich würde es wieder buchen.
Beoordeeld 05 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Laszlo van Hongarije
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in mei 2013
kivaló
csend, barátságos személyzet,központi fekvés
Nem volt probléma. Nincs miért ide irni.
Beoordeeld 22 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nathalie van België
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in mei 2013
Séjour à Budapest formidable
Personnel très sympathique et à l'écoute, bon petit déjeuner, grande chambre spacieuse.
Rien à redire, très bon hôtel à recommander !! En plus la facilité avec la navette du déplacement aéroport/hôtel/aéroport (+- 25 min)
Beoordeeld 20 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Catrin van Zweden
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Nöjd
Läget , fräscht , att det låg i underbara Budapest
Beoordeeld 11 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jonny van Zweden
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in september 2012
Bra läge
Lugn gata nära till allt
Trevligt litet hotel med bra personal rummet okej läget mycket bra nära till Operan
Beoordeeld 03 oktober 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Johan van Zweden
Individuele reizigers
Ik verbleef 5 nachten in september 2012
Utmärkt läge
Bra läge, bra pris, trevlig personal
ett prisvärt hotel med utmärkt läge. frukost helt ok. saknade dock wifi men å andra sidan finns det på de flesta retaurager och barer.
Beoordeeld 27 september 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Morgan van Zweden
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juni 2012
Bra läge.
Rummet var gammalt och slitet, men rent och fuktionsdugligt
Lungt och bra läge med nära till centrum. Rummet var lite slitet men rent och snygt. Frukosten var utmärkärkt, men personalen var lite återhållsam. ( öststats betonad )
Beoordeeld 11 juli 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Massimiliano van Italië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
Cortesia e pulizia
Gentilezza, tranquillita' e pulizia
Sono rimasto piacevolmente sorpreso dalla cortesia del personale, sorridente e disponibile. Camere tranquille e pulite . La colazione giusta per il prezzo pagato. Un hotel da raccomandare
Beoordeeld 03 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Miyagawa van Japan
Individuele reizigers
Ik verbleef 6 nachten in mei 2013
日本人的には古めかしいかもしれないけど、十分普通。
1.スタッフが親切。2.交通、買い物、食事なんでも便利。3.しっかりしたセキュリティー。
表通りから一本中に入った静かな通り。静かだけど、危ない雰囲気はなく、必ず入り口のドアのベルを押して、人物を確認してからホテルに入れるシステムもあり、安心。備品として、ティッシュ、歯ブラシ、湯沸かしポットなどとにかく何もないけど、周りには何でも売っていて自分で調達すればいいので、特に不便は感じない。インターネットも通じるし、毎朝同じだけど朝食も付いてるし、熱いお湯は出るし、高級ホテルではないけど、十分満足出来ました。
Beoordeeld 25 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: