Hotel Rajwada a
Hotel Rajwada a
Bekijk alle 25 foto's
Deluxe kamer - Gastenkamer Hotel Rajwada a
Deluxe kamer - Gastenkamer
Bekijk alle 25 foto's
Lobby Hotel Rajwada a
Lobby
Bekijk alle 25 foto's
Lobby Hotel Rajwada a
Lobby
Bekijk alle 25 foto's
Interieur Hotel Rajwada a
Interieur
Bekijk alle 25 foto's
OP DE KAART Hotel Rajwada a
OP DE KAART
Superieur
Ligging
9,0
Bekijk alle 25 foto's Hotel Rajwada a
Bekijk alle 25 foto's
Verwijderd uit Favorieten
Zeer goed
Op basis van 2 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
7,0
/
10
Verhouding prijs/kwaliteit7,0
Afstand stadscentrum0.5km
Locatiebeoordeling:9,0
Dichtstbijzijnde luchthavenAurangabad vliegveld (IXU)
Afstand luchthaven8,8 km
  • gratis wifi in alle kamers

  • airconditioning

  • dagelijkse schoonmaak

  • 24 uur roomservice

Kamerkeuzes
Deze accommodatie is heel gewild!De laatste boeking was een paar minuten geleden
Executive kamer (Executive Room)
Executive kamer (Executive Room)
...
  • Kamergrootte: 35 m²/377 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Deluxe kamer (Deluxe Room)
Deluxe kamer (Deluxe Room)
...
  • Kamergrootte: 35 m²/377 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Heeft u een vraag voor Hotel Rajwada a?
Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

Prijzen dalen zodra u inlogt!

Meld u nu aan!
Meer over Hotel Rajwada a

Meer over Hotel Rajwada a

Overzicht

Toon meer

Afstand en voorzieningen

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
toon minder

Wat zij aanbieden

toon minder

Beleid van de accommodatie

toon minder

Enkele nuttige wetenswaardigheden

Toon meer

Mededelingen

Houd er rekening mee dat iedere wijziging in de structuur van de belastingen, wegens overheidsbeleid, zal leiden tot gewijzigde belastingen. Deze wijzigingen zullen op alle reserveringen worden toegepast, en tijdens het uitchecken extra in rekening worden gebracht.

Geverifieerde gastbeoordelingen

Agoda beoordelingen (2)Booking.com beoordelingen (6)
7,0
/
10
Zeer goed
Op basis van 2 beoordelingen
Hygiëne7,0
Faciliteiten6,0
Ligging9,0
Service6,0
Verhouding prijs/kwaliteit7,0
Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
Toont 1 beoordeling
6,0
Julia uit Rusland
(Echt)paar
Deluxe kamer
Ik verbleef één nacht in april 2018
Rude staff”
Check in took forever, hygiene approach below any level, they even tried to fill in thermos with just warmed water from a tap, and were unhappy when I insisted on booling the water When I saw how they do dishwashing, I realised that it is safer to forget about their breakfast The room description does not mention that they have only veg breakfast, so be aware One night you can survive, but not more
Beoordeeld 27 april 2018
Dear Ms. Julia, Thank you for your feedback. We understand that you faced couple of difficulties during your stay and we would first like to apologize for the same. The Check-in was delayed because of certain technical issues, also we don't use tap water, we have filter water provision at our hotel. We don't understand where you saw dish washing, as guests aren't allowed to enter the kitchen. We understand you had couple of issues as the environment is completely different from where you belong, but certain points are not true in nature. The hotel is Pure Veg, as most of the hotels in India. We still appreciate your feedback and we assure you best of the services. Looking forward to seeing you again !
Gereageerd 21 juni 2018
Hotel Rajwada a
Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

Terug naar de zoekresultaten

Terug naar kamerkeuze

|

Sluiten