Zeer goed 7,5
op basis van 890 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 890 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Carey van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Executive met Wi-Fi
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Great Location & Nice Hotel
Friendly staffs and clean peaceful hotel.
Beoordeeld 18 augustus 2016

Artittaya van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Executive met Wi-Fi
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Nice hotel and good service
Room is quite big compared to most of hotels in Singapore. Staff is friendly and attentive. Location is really good. Little India is by walking distance (we love Indian food).
Beoordeeld 29 juli 2016

Franky van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Executive met Wi-Fi
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great location
Hotel is okay and very close to MRT Bras Basah Station. Like this!
Beoordeeld 19 juli 2016

Ali van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Executive met Wi-Fi
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Satisfied
Satisfied
Beoordeeld 17 juli 2016

Rochelle van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Executive met Wi-Fi
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
It's wonderful employees are nice and very accomodating. The place is near to mrt and malls😀
Beoordeeld 16 juli 2016

Anhar van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Executive met Wi-Fi
Ik verbleef één nacht in juli 2016
One night in queen
Not full satisfy
Beoordeeld 15 juli 2016

Neville van Australië
(Echt)paren
Executive met Wi-Fi
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Singapore Stopover
Convenient location and reasonable value for money. Have rebooked for 2 nights on way back home to Australia
Beoordeeld 28 juni 2016

Audrey van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Executive met Wi-Fi
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
It's s good hotel and comfortable
It's really near to the mrt station and Singapore Art Museum. The hotel was located at the nice place. The room is not too wide. But will come again someday...
Beoordeeld 25 juni 2016

Aidan van Singapore
(Echt)paren
Executive met Wi-Fi
Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
Good
Room service is great!
Beoordeeld 08 juni 2016

Justina van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Executive met Wi-Fi
Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
Good location
Central to both the Bras Basah MRT & Bugis MRT which brings us easy access to all parts of Singapore. Could do with complimentary bottles of water as with most hotels.
Beoordeeld 23 mei 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: