Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 430 beoordelingen
  • Hygiëne 6,8
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 6,8
  • Personeel 6,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 5,0
Sorteer op

Ian van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 8 nachten in september 2015
Pleasant stay with great locale
Locale is great @ the staff are friendly
Second time staying here & I will certainly be back again
Beoordeeld 25 september 2015

Ian van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Great location to most things. Staff are ftiendly
....
Will definately stay here again
Beoordeeld 17 september 2015

James van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2015
Great location, full of bed bugs
Location, price, staff
I will not stay at this hotel again. Friendly staff, great location, good price, but in one week 2 horrible bouts of bed bugs and very noisy. Construction next door and tiled floors that reverberated every internal noise.
Beoordeeld 18 augustus 2015

Wendy van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
too cheap to go
never had breakfast on paper plate
Impossible for taxi to find. First floor room is so close to reception. Massage parlour tried to shorten my massage to 1.15hrs when i paid for 1.5hours. Theres a differentent clock in massage reception to massage room. Bring a mobile for time keeping. Breakfast was served on paper plate.
Beoordeeld 22 mei 2015

Chou van Taiwan
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Overall, not bad
Price is acceptable and the location is not bad.
Beoordeeld 11 mei 2015

laurie van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in april 2015
good budget option
staff pool location
Very good recommend.see my previous reviews on the place
Beoordeeld 14 april 2015

laurie van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in april 2015
value location comfort
all the above and nice pool
See my previous as I stayed here 4 consecutive days
Beoordeeld 14 april 2015

laurie van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
cosy clean budget hotel
staff cleanliness pool
I enjoyed my stay there.staff gave me early check in which was very convenient.the room was nice and clean good WiFi.only fault was hot water was a bit hit and miss.good value for the money
Beoordeeld 14 april 2015

eric van Frankrijk
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Hotel S8
-
Not clean
Beoordeeld 11 januari 2015

Randall van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 7 nachten in november 2014
Tired Hotel which had seen better days
Location was good
The staff were not interested in their guests stay. Tea and coffee urn but no supplies of tea and coffee. when asked for the staff could not be bothered. Limited English skills.
Beoordeeld 15 december 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: