Geweldig 8,8
op basis van 57 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 57 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 9,4
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 9,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Ann van Canada
Gezin met oudere kinderen
Superior Suite Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Great service!!!
Staff were delightful -welcoming, helpful, great dining recommendations and reservations, especially for Sunday night (an evening when most of Paris is shut down.
Beoordeeld 07 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

IENG van Hong Kong
(Echt)paar
Superior Queen Kamer
Ik verbleef 4 nachten in januari 2015
Good location
Location location location
Great
Beoordeeld 07 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chan van Hong Kong
(Echt)paar
Luxury Queensize kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Good Location
Clean and comfortable room ,great location and resturant around
It was a great experienced in this hotel !3 metro station just near the hotel and Roissy bus station in the same street !Close to Layfeyette department store too !Definitely will stay this hotel again !
Beoordeeld 01 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KA van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Superior Queen Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2014
Hotel with good lcation,& Good service!
Good Loctaion, good service, value for money.
Very pleasant stay.
Beoordeeld 31 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rain van Estland
Gezin met oudere kinderen
Superior Queen Kamer
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2013
Good location
Location, nice room and restaurant
It's just behind the Opera
Beoordeeld 27 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SUET van China
(Echt)paar
Superior Queen Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2014
gorgeous
Near roissy bus, beautiful room, near metro
Very comfortable, beautiful room, nice staff, convenient to everywhere
Beoordeeld 26 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Edmund van Australië
(Echt)paar
Superior Queen Kamer
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2013
Great Luxury Hotel and a great location
Location, luxury, staff
Luxurious and very comfortable. Newly renovated and very clean.
Beoordeeld 14 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kien van Australië
Gezin met jonge kinderen
Superior Queen Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
Hotel that you can't missed
Location, Luxury, Comfortable
Excellent stay and will come back again. The location of hotel is great, staffs are friendly and room is clean and comfortable.
Beoordeeld 26 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WILLIAM van Indonesië
(Echt)paar
Superior Queen Kamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
nice and central located hotel
Location , room , toiletries
The Hotel is quite nice compare to Paris hotel standard , room was upgrade to larger room.location near metro and local cafe and shopping boutique. Will return .
Beoordeeld 19 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jane van Australië
Gezin met jonge kinderen
Superior Queen Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2012
Superb hotel and excellent service
Service is atentive adn beautiful ambience in hotel
Well appointed and excellent attntion to detail. Beautifully serviced.
Beoordeeld 23 juli 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: