Zeer goed 8,0
op basis van 34 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 34 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

Veikko van Finland
(Echt)paren
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2013
Nice rooms (3 stars hotlel)
Rooms were nice and big
Beoordeeld 03 mei 2013

Darko van Kroatië
(Echt)paren
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Pristojan smještaj za pristojnu cijenu
Blizina tramvaja, bogat švedski stol, mirna ulica
Hrana i smještaj su primjereni cijeni smještaja.Blizina javnog prijevoza,mirna ulica.Blizina centra,do centra grada četiri tramvajske staniceNedostatak parkirnog prostora ispred hotela za goste hotela, naročito za invalidne osobe. Mogućnost parkiranja ispod tv tornja uz plačanje.
Beoordeeld 05 april 2013

cirene van Brazilië
Individuele reizigers
Eenpersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Very comfortable room
Excellent breakfast
I felt like I was in a 4 stars hotel, very clean, comfortable, amazing breakfast included, good location, very good value for money.
Beoordeeld 02 september 2012

Andre van Duitsland
(Echt)paren
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Perfekt
Saubere Zimmer, Gute Lage, Nett und freundliches Personal.
Beoordeeld 11 juni 2015

Manfred van Duitsland
Individuele reizigers
Eenpersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
In jeder Hinsicht zufriedenstellend
Lage des Hotels; Zimmer; Kompetenz und Servicefreundlichkeit des Rezeptionspersonals
Ich war rundherum zufrieden
Beoordeeld 05 juni 2015

Maik van Duitsland
(Echt)paren
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Sauberes,ruhiges,einladenes Hotel
Zimmer,Rezeption
Beoordeeld 24 mei 2015

Toto van Duitsland
Groepen
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Tom
Zimmer mit Aussicht. Personal. Lage.
Wir hatten drei schöne Tage in Prag und das Hotel Theatrino war für den Preis eine super Übernachtungsmöglichkeit mit nettem Personal und angemessenem Frühstücksbuffet. Es liegt mit der Tram gut zu erreichen einige Minuten entfernt vom Zentrum auf einem höher gelegenen Teil der Stadt - man sollte also noch ein klein wenig fit sein... Gerne wieder! :)
Beoordeeld 12 mei 2015

Georg van Duitsland
(Echt)paren
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Sehr Gut
1,2,3,
Beoordeeld 15 oktober 2014

anna van Noorwegen
Individuele reizigers
Eenpersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
war allein in 2 bett zimmer
gutes fruehstueck, beim tram,
Alles war sehr gut, guenstiger preis auch, es hat einfach alles gestimmt.
Beoordeeld 05 augustus 2013

Ludwig van Duitsland
(Echt)paren
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in april 2012
sehr ordentliches Mittelklasse Hotel
ruhige Lage bei guter Verkehrsanbindung zum Zentrum
In unserem Zimmer zum Hinterhof war bei geöffnetem Fenster kein Lärm zu hören. Das Zimmer war von angenehmer Größe und Ausstattung, die Betten mit guten Matratzen ausgerüstet. Schönes moderenes Bad mit gutem Wasserdruck und Temperaturregulation in der Dusche. Frühstücksbuffet im Zimmerpreis von 53.-€ inbegriffen. Für jeden etwas dabei, wenn auch nicht von herausragender Qualität. Für den Preis aber sehr ordentlich.
Beoordeeld 26 april 2012


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: