Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 561 beoordelingen
  • Hygiëne 6,5
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 6,5
  • Kamercomfort 6,7
  • Personeel 6,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,1
Sorteer op

Surat van Thailand
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Excellent public swimming pool.
Clean room, Public pool
It was a short stay in Pool View Room. Very clean room and the best thing in hotel is swimming pool that is very beautiful. However breakfast in the morning is not good enough and there is a few restaurant around here. Hard to find good eats.
Beoordeeld 16 juni 2015

Jonny van Zweden
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Great hotel for good price!
Location, Cheap Price and Good value for the money
I was looking for a cheap hotel before I went to Labuan Bajo, and Hotel Yani certainly filled this criteria and more. Room was clean, had Air conditioner but the location not the greatest. Nothing is close to this hotel but as I had a friend living in the area the location for me was excellent. It also includes breakfast but this was very simple one.
Beoordeeld 02 juni 2015

ZELFIS van Indonesië
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
not bad, but the food is disapointing
value for money, clean, near airpot
not bad
Beoordeeld 02 januari 2015

Cindy van Indonesië
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
lil bit smelly bcoz nearby the landfill area
price, location, swimming pool
The reception room / lobby is not look good. With uncomfortable sofa. But i thank you for the compliment for upgrading my booked room from standard to deluxe, because they already full.
Beoordeeld 30 december 2014

Bernard van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef één nacht in december 2014
Great Value!
Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
No complaints!
Beoordeeld 26 december 2014

diana van Indonesië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 7 nachten in oktober 2014
recommended
cheap but nice to stay
Beoordeeld 28 november 2014

Katie van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef één nacht in november 2014
Great spot to stay the night (transfer)
Very helpful and friendly staff, cheap night accommodation, located between airport and turtle island,
Great stay, comfy bed, friendly staff, good aircon, cheap, we had no issues, quiet, breakfast was basic. We arrived late and left early, hotel well suited to this.
Beoordeeld 24 november 2014

Sucipto van Indonesië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Nice Budget Hotel in By Pass
Location, Cheap Price and Clean
Beoordeeld 02 november 2014

diana van Indonesië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
recommended! this hotel is good!
location (easy to get public transportation), good in value of money
it was great! we could easy getting sarbagita (public transportation) going every where we want! food is good. hot water is good. everything is good! thank you :)
Beoordeeld 28 oktober 2014

YUKI van Japan
Individuele reizigers
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef één nacht in september 2013
Very bad hotel
Near famous spa, cheap, location
Beoordeeld 25 september 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: