2015
Geweldig 8,1
op basis van 554 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 554 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

ROBIN van Australië
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Room problems
Have stayed at the Ibis Nam Phu many times before however this time was disappointing. The room had electrical problems and power tripped 3 x times, the internet dropped out every 5 minutes and the Wi Fi signal was very weak, stayed for three nights and despite many reported concerns with the Internet problem this did not get resolved and had to work in the reception area. The hotel was full and unable to move us to another room but should have fixed the one allocated
Beoordeeld 23 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marcos van Thailand
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
The buffet is delicious
The room is clean it has a comfortable bed. They will let you extend your check out 2 pm for free. We tried their buffet it was delicious. Close to touristic area. Lots of restaurants in this corner.
Beoordeeld 22 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

suchai van Thailand
Individuele reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good location
Nice hotel
Beoordeeld 08 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Great little hotel
A nice comfortable place and in a great area of town. Real good coffee shops and restaurants nearby and a bar serving draft Beer Lao!!
Beoordeeld 08 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sutthapha van Thailand
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
very good hotel and location, friendly staffฺ
will stay here again next time.
Beoordeeld 28 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chokchai van Thailand
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
clean good location
clean good location
Beoordeeld 20 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fok van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Always feel at home here :)
Wifi was slow this trip ..
Beoordeeld 12 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alioshar van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
very modern hotel and location
Excellent hotel in the heart of Vientiane, clean modern and close to almost everything in walking distance. Room is equipped with sound proof windows, you can be sure to have a quit night sleep. MiKong river is only 5 mins walking distance. Overall we really enjoyed our stay.
Beoordeeld 09 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lay van Singapore
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Clean hotel, good location
Location is good and hotels is very clean
Beoordeeld 20 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jenny van Singapore
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Great location & friendly staff
Great location & friendly staff
Beoordeeld 17 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: