Zeer goed 7,7
op basis van 2845 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2846 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

eliran van Israël
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
value for money, ok ( not more )
pretty good and value for money. nice size of room. no air conditioner at the lobby! you want to die... general no have complains ..
Beoordeeld 03 september 2016

Wuttipun van Thailand
Groepen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Clean, Quiet and Good Location
I worth the money we paid for. Clear room, quiet and staff was friendly. We did not pay for breakfast but what we had seen, would recommend eat out. Pillow and Bed were clean and comfortable enough. Definitely will comeback to this hotel next time.
Beoordeeld 01 september 2016

Sopa van Thailand
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Good location
Good value, good location
Beoordeeld 30 augustus 2016

Tharnarwhee van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Staff not not professional and don't pay attention with clients.
Something broken and air condition is too lound.
Beoordeeld 21 augustus 2016

CHI van Singapore
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Ideal for 1st time visitors to CM
Didn't explore the facilities so maybe the 2 star is a little unfair. Great location , middle of everything tourist. Walking distance to everything you need. A little too convenient if you know what I mean.
Beoordeeld 21 juli 2016

Nithiporn van Thailand
Groepen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good location
The hotel is located near night bazaar about 10 minutes walk.
Beoordeeld 20 juli 2016

Maurice van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
on the road
Not what I expected. More like a Hostel
Beoordeeld 20 juli 2016

Wan van Hong Kong
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Value for money
Very convinient to everywhere & night market! Clean with reasonable price.
Beoordeeld 10 juli 2016

Kate van Verenigde Staten
Groepen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Very Clean and Good Location
For the price you are paying.. it is quite nice. It was very clean, great location, and everything it said it would be. No major complaints.
Beoordeeld 08 juli 2016

Ramona van Zwitserland
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Noisy in the morning
We didn't like our stay at the Imm Hotel because from 6.30 a.m. there were children as well as men shouting around in the aisle and at the buffet. Since it all is organised in a big room there's much hall. The room was clean and okay. Not to much inventory but the bed was comfortable. The staff offered a room a floor higher but we prefferef to change the hotel.
Beoordeeld 05 juli 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: