Zeer goed 7,6
op basis van 316 beoordelingen
Geweldig 8,2
op basis van 499 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 316 beoordelingen
  • Hygiëne 7,2
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Annelieke van Nederland
Individuele reizigers
top hostel
Super sociaal en gezellig hostel. Perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en centraal gelegen in Ubud
Veel bedden zijn van bamboo wat ongelooflijk kan kraken en de nachtrust wat kan verpesten
Beoordeeld 08 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Annie van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Only good for facilities
Dirty hostel, didn't get a bed sheet and until I asked for it and it was stained. Only two bathrooms to share in the big mixed dorm so constantly people coming through the dorm to use from the bar. The fans weren't working and no plug sockets in the small dorm off the big dorm room. Staff were rude and not helpful. Hostel is at least 10 min walk to the Palace so not in the centre. Only positive is the bar and pool area to socialise.
Beoordeeld 25 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jisu van Filipijnen
Individuele reizigers
Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good
Value for money
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Malou van Indonesië
Individuele reizigers
Het mooiste hostel tot nu...
Het gehele hostel is prachtig, fijne muziek bij het zwembad, chillkussens en hoekjes, hangmatten, goed eten en leuke barretjes. Daarbij is de locatie ook top.
Dat s'avonds door de nachtploeg naar bed werden gestuurd. Na 12 mag je geen herrie meer maken, wat logisch is. Ik zat echter alleen te internetten zonder enig geluid.
Beoordeeld 28 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Florine van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Fabulous
Het zwembad en de locatie zijn top
Het personeel is vriendelijk, maar neemt weinig initiatief als je om informatie vraagt en werkt niet heel effectief.
Beoordeeld 25 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emily van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Basic but good
We loved the atmosphere here, and the staff was really friendly and helpful. Great place to meet other backpackers. There were only 2 outlets in my entire 6 person dorm, and the fans were pretty weak so we were sweating at night. Overall good experience though.
Beoordeeld 06 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Attila van Hongarije
Individuele reizigers
Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
nice hostel
;)
Beoordeeld 27 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tom van Nederland
Individuele reizigers
Zeer goed
Ontmoetingsplek bij het zwembad
Vriendelijk personeel, alleen het ontvangst was iets minder
Beoordeeld 23 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bianca van Nederland
Individuele reizigers
In Da Lodge is gezellig...
Gezellig, knusse sfeer, leuke mensen ontmoet. Fijn personeel.
Beoordeeld 17 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jimmy van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Bed in Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Dope place
Pretty place with pretty people. See for yourself.
Beoordeeld 13 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stefanie van Maleisië
Individuele reizigers
Bed in Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Where you wanna be
This is the hostel you want to stay if u travel as backpacker or solo and want to meet people and find people to do things with. Fun atmosfere and relaxing and beautifull place. Cheap also.
Beoordeeld 07 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Davy van België
Individuele reizigers
Leuk aangekleed
De hostel is heel leuk aangekleed blending met de volledige omgeving en sfeer van Ubud! Personeel is allemaal zeer behulpzaam en vriendelijk. De wifi is goed!
De bedden zakken iets te veel door.
Beoordeeld 21 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anouk van Nederland
Individuele reizigers
Fantastisch hostel
Ookal is het vlakbij toeristisch centrum door de tuinen en hangmatten was je helemaal erge uit de drukte. Gezellige plek om mensen te ontmoeten
Niets, was helemaal top!
Beoordeeld 07 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tafne van Ierland
Individuele reizigers
Bed in Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Nice hostel but don't book in Agoda !
Atmosphere
The hostel is nice but you shouldn't book it in Agoda once they don't have anymore agreement with Agoda and your booking will go to booking.com. I got there and Agoda sent me a confirmation saying I had paid the accommodation and once I got there they ask me again to pay what o course I refuse and I was more than a hour to solve this problem and the staff didn't believe me even I was showing the confirmation so I had to call to Agoda and after booking many times till they answer and say to me that Agoda and booking do it once they are the same company and this isn't the first time it happened, so after a really stressful hour in the heat they garanty by email I wouldn't be charged and I paid directly to the hostel, so save you some stress and book it in Hostelworld or booking. After the staff realise the misunderstood they become nicer and everything end up well.
Beoordeeld 09 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elsa van Spanje
Individuele reizigers
Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Good
Location
Beoordeeld 21 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martijn van Nederland
(Echt)paren
Relaxt
Heel relaxt hostel lekker muziekje niet duur Goed geholpen
Beoordeeld 27 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anonymous van Indonesië
Individuele reizigers
Very good
Sfeer!!
Ontbijt niet incl.
Beoordeeld 18 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maija van Finland
Individuele reizigers
Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
Ik verbleef 5 nachten in september 2015
Hostel like a resort
Beautiful and clean place + nice pool
Beautiful area, very clean, nice pool area, easy to meet people, still not noisy during the nice. Location is not the best (i.e. 30 min walk to monkey forest) but otherwise really nice place.
Beoordeeld 25 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

merel van Nederland
Individuele reizigers
Bed in Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
Great social comfortable hostel
Location, people, pool
Beoordeeld 07 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anonymous van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Good
Locatie, de tuin en familiekamer zien er goed uit
Douche liep niet door, een zwembad als meerdere mensen douchen
Beoordeeld 27 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: