Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 240 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

ERNI van Indonesië
Zakelijke reiziger
Sky Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Modern hotel on pratama street
All good and will be back
Beoordeeld 06 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Grace van Indonesië
(Echt)paar
ION Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Very nice hotel
Value for money
Beoordeeld 03 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zhi van Singapore
Individuele reiziger
ION Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Worth the one night stay
The location is good as there are food and cheap massages just along the stretch. Mini-marts were abundance. The staff are very friendly and helpful. However, the dishes served during breakfast were disappointing. It's okay though as we could always get food from outside. Can easily enter to the beach area from the other resorts across the road. Like the quietness there.
Beoordeeld 24 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Widianto van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
ION Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
Good Hotel
Clean, good location, and good facilities.
Beoordeeld 06 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adiguna van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
ION Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
good hotel
good hotel. aircon bit not cold
Beoordeeld 14 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sharleen van Filipijnen
Groep
Sky Kamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Ion satisfied our stay in Bali!
Definitely recommendable, Ion has a comfy rooms with pool, friendly and accommodating staffs, and buffet breakfast so you don't need to think of what and where to eat when you wake up!
The staffs/employees are very helpful and accommodating. They helped us on our luggage, as well as helped us on our tour since we don't have any clear itinerary. The rooms are clean and comfy, with big bed. The pool is nice as well.
Beoordeeld 03 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

eddy van Indonesië
(Echt)paar
Sky Kamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
definitely will stay here again
location is ok, quiet room, helpful staff, spacious & colorful design inside room, and the breakfast is nice
Beoordeeld 25 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amanda van Australië
Zakelijke reiziger
ION Kamer
Ik verbleef 5 nachten in februari 2016
Great value for money. Clean and comfortable
I stayed here while on a course in Nua Dua. The staff were great and the rooms were clean and comfortable. I didn't include breakfast, however there looked to be alot of choice at the buffet.
Beoordeeld 18 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

James van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
ION Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Near to water sports activities.
This is a small average hotel in tanjung benoa. A good value for long stay. Have to wait long enough when order meal at the restaurant.
Beoordeeld 09 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kasama van Thailand
Groep
ION Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2015
Small hotel near the beach
The room and facilities are nice and clean. Worth the price. the rooftop bar is good but dry. Can be better.
Beoordeeld 02 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: