Geweldig 8,6
op basis van 175 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 175 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 9,0
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Saad van Saoedi-Arabië
Gezin met jonge kinderen
2 Slaapkamer Deluxe Appartement
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Good apartment and Good location
The apartment is clean, wide, and has all the facilities. The location is perfect is JBR. Towels and bathrooms needs refurnishing. The internet is not reachable from some rooms.
Beoordeeld 11 juli 2016

Kwok van Hong Kong
Gezin met jonge kinderen
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 5 nachten in juni 2016
Sightseeing
We are stayed 5 nights 2 bedrooms for us. Satisfaction: 1. Very very good services. 2. Very very good every staffs. 3. Very very convenient to eating and beach. 4. Very very big apartment and good sea view. 5. Very very convenient go to carpark. 6. Very very attentive to us. Unsatisfaction: None
Beoordeeld 02 juli 2016

Ahmed van Verenigde Arabische Emiraten
Gezin met jonge kinderen
2 Slaapkamer Deluxe Appartement
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Great location
Very good staff
Beoordeeld 24 juni 2016

Nicola van Verenigd Koninkrijk
Groep
2 Slaapkamer Superior Appartement
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Fantastic place to stay
Close to beach and tourist attractions. Great variety of restaurants in close proximity. Relaxed and very safe atmosphere, caters for all age groups. Staff are amazing and do the utmost to ensure there guests are happy. 2nd time I have stayed there this year and I cannot wait to return.
Beoordeeld 05 juni 2016

Ali van Saoedi-Arabië
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 3 Slaapkamers
Ik verbleef 8 nachten in mei 2016
Dubai trip
My family love JBR area and that's why I chose JA Oasis beach hotel
Beoordeeld 04 juni 2016

Alisa van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
4 Slaapkamers
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Perfect for our situation
Very roomy. Great for families because of the segregated BRs with en suite baths. Wonderful staff. Great buffet breakfast daily. Amazing ocean view from our suite.
Beoordeeld 26 mei 2016

Nicola van Verenigd Koninkrijk
Groep
2 Slaapkamer Deluxe Appartement
Ik verbleef 6 nachten in mei 2016
2nd stay
Had a great time! Came back for the second time due to the enjoyable experience around Christmas. Cannot fault the apartments.. Perfect for families and groups
Beoordeeld 20 mei 2016

Zuber van Verenigd Koninkrijk
Gezin met jonge kinderen
2 Slaapkamer Deluxe Appartement
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Fantastic Hotel
The facilities were great especially for families. Location is very good to the beach, places to eat and within walking distance of dubai marina. A bit pricey but the rooms were massive with lots of complimentary items. Very clean and friendly hotel. Loved the gym facilities.
Beoordeeld 28 april 2016

Pam van Verenigd Koninkrijk
Groep
2 Slaapkamer Deluxe Appartement
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Review
Apartments very spacious and clean and the staff were very pleasant and helpful
Beoordeeld 29 maart 2016

Remah van Saoedi-Arabië
Gezin met jonge kinderen
4 Slaapkamer Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
excelent hotel
location -clean -larg rooms -fantastic view
excelent
Beoordeeld 19 maart 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: