Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 315 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 8,0
Sorteer op

Schluchter van Duitsland
Individuele reiziger
Kamer met Uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great value
Perfect location and good 4 Star quality at very reasonable price
Beoordeeld 31 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Derrick van Verenigde Staten
(Echt)paar
Kamer met Uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great location with excellent staff
I enjoyed the stay very much. The front reception Georges was friendly and informative. He was knowledgeable about the amenities and surrounding area.
Beoordeeld 27 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Derrick van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior kamer Uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Comfy bed, but restaurants not kid friendly
I enjoy the pool, bed, and location, but I found it difficult to take my son to the restaurants inside the hotel because they didn't allow kids.
Beoordeeld 26 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khalid van Saoedi-Arabië
Gezin met jonge kinderen
Kamer met Uitzicht op zee
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Great!
Sure i recommend it to others..
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rosalind van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Kamer met Uitzicht op zee
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Short stay
Second visit to this hotel and just as good if not better than last time! Rooms are airy and clean and very comfy beds. Views are great from the balcony too. Breakfast was great with a lot of choice and we ate once in the hotel in the evening which was a buffet style again with a good range of good food.
Beoordeeld 20 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Muhammad van Pakistan
Gezin met jonge kinderen
Kamer met Uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Excellent place to stay at JBR
The hotel is located at excellent location and the sea view rooms are best choice. Overall Hotel as well as the rooms are clean and large enough to accommodate a small family. The room we booked was sea facing therefore, we had amazing and relaxing view from the balcony. So many eateries are around the hotel so lots of choices are available for food. For transportation, TRAM station is at walking distance, so its is easy to go any where using a combination of TRAM and Metro.Overall I would recommend this hotel for a relaxing stay.
Beoordeeld 07 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elise van Australië
Individuele reiziger
Superior kamer Uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great hotel
Location was perfect. I arrived early and they allowed me to use the pool and shower while I waited for my room which was great. There wasn't anything I didn't like about the hotel
Beoordeeld 02 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kate van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Kamer met Uitzicht op zee
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
First class service
From the time we arrived at the hotel to the time we left, we received fantastic service and location of the hotel was great! Would definitely stay there again!
Beoordeeld 31 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

fahad van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior kamer Uitzicht op zee
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Good hotel for evry thinks
Best aria
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohamad van Saoedi-Arabië
Groep
Kamer met Uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Great location & great view
Everything was ok but club upstairs affect the hotel
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: