Geweldig 8,6
op basis van 158 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 158 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 6,9
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 8,4
Sorteer op

KAR van Hong Kong
Individuele reiziger
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
nice hotel
Room comfort, staff, location
Staffs very nice and helpful. The room is clean and comfortable. Only there are bars nearby the hotel, a bit unsafe feelings when going back at night.
Beoordeeld 13 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

michael van Australië
Individuele reiziger
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Great Hotel
Clean. Great value and great staff
Fantastic stay highly recommended
Beoordeeld 26 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Heiko van Duitsland
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Good location
Location. Breakfast Buffet. Breakfast Buffet
The location is perfect albeit next to and across from a number of strip clubs. Starbucks is close by. Room was small but neat. The breakfast buffet offers a wide variety of choices in a nice setting. All tables are equidistant from the buffet.
Beoordeeld 15 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lang van Singapore
(Echt)paar
Classic
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Great location
Location, Friendly Staff and Decent room
Again, the location is great, 2 street away from the National Museum and right beside a night club. 10 mins walk from the Prague Old Town Square.
Beoordeeld 25 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Uvaldo van Verenigde Staten
(Echt)paar
Classic
Ik verbleef 5 nachten in mei 2014
Great hotel
Location, quality, staff
Very pleasant
Beoordeeld 02 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Maleisië
(Echt)paar
Classic
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
A Memorable Trip to Prague at K+K Hotel Fenix
Good Location, Great Customer Service, Excellent Breakfast Buffet
Overall it was very good. Prague was the last stop during my last visit to Europe for a total of 16 days. Me and my husband were glad to have checked-in at K K Hotel Fenix. Staffs were very helpful and the hotel offers good breakfast. The good location make us easy to visit to the main attractions and hunt for good local cuisines. If we were to come back again, we will sure come back here !
Beoordeeld 21 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Guy van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Classic
Ik verbleef 4 nachten in mei 2014
Spotless, excellant staff, centre of everything..
Staff Clenleness location
Beoordeeld 21 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Delicia van Singapore
Groep
Classic
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
A truly enjoyable stay
Central location, clean and nice room, near to all major attractions
Fabulous!
Beoordeeld 06 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chen van China
Zakelijke reiziger
Classic
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
location, location, location
location, location, location
overall i highly recommend this hotel to everyone, if i got any chance to come vist prague again, i am sure to choose this hotel to stay at. the location of the hotel is suprime, very near happening place like bar or casino
Beoordeeld 25 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Australië
(Echt)paar
Classic
Ik verbleef één nacht in april 2014
Good location
Friendly staff, easy walk to train, just near centre of city
We enjoyed this hotel and the staff were great, even Petra stopped us in the street to wish us a well with our travels.
Beoordeeld 22 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: