Geweldig 8,1
op basis van 716 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 716 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Rohan van Zuid-Afrika
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard Bungalow
Ik verbleef 14 nachten in december 2015
Good price for a super location.
Lovely Pool/Nice position and friendly staff
Very nice stay just a pity about all the stairs. I did come home fitter though!
Beoordeeld 18 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mark van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Standaard Bungalow
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
Pool with a View...wow..!
Location, Room, and View
The hotel is set in the side of a hill, and has many many step steps,So if you have hip, knee, or back problems, aged people. You may find this hotel is not for you.(It is hard work climbing the steps) The infinity pool is set at the top of the steps and it is very very steep, but once you get there, the view is awesome. The bungalow type rooms are very clean and comfortable. Staff were very welcoming and happy. Would I stay there again ? Yes I would.
Beoordeeld 17 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lelani van Zuid-Afrika
(Echt)paren
Standaard Bungalow
Ik verbleef 14 nachten in december 2015
Value for money
Friendly staff. Swimming pool. Location.
Beoordeeld 15 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jennifer van Canada
Gezinnen met oudere kinderen
Standaardkamer
Ik verbleef 9 nachten in december 2015
It was OK.
Location across from Kata Beach, the view at the top of the stairs, great housekeeping
Beoordeeld 12 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Deon van Zuid-Afrika
(Echt)paren
Standaard Bungalow
Ik verbleef 11 nachten in december 2015
Nice Budget stay
Location, Staff and clean
We enjoyed our stay a lot! 2nd time at Kata Hi View and you get what you expect. Clean room, friendly staff and close to the beach. It is a budget hotel but that bis what you pay for. Will come back again.
Beoordeeld 05 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Victor van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Bungalow
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Great stay
Staff is friendly location is good and food nearby
Chalet style of accommodation. My seaview is blocked and that is the regret. Really need to fit to climb the four stories high steps which is kind of crazy.
Beoordeeld 30 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kenneth van Denemarken
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard Bungalow
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Great
View, Room, Service
Beoordeeld 22 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Angela van Australië
Individuele reizigers
Standaard Bungalow
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Great view & vibe
Stunning view, very comfortable, lovely service
Beoordeeld 15 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Watcharaphan van Thailand
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Close kata beach, Safety parking, Top view pool
Location, Car parking area and Swimming pool
Beoordeeld 22 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nadine van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Great low cost hotel
Closeness to the beach, low cost, friendly reception man who speaks good English
Very enjoyable. Would happily return. We stayed right close to the road and noise was not a problem. We didn't use the breakfast so couldn't rate fairly this section.
Beoordeeld 22 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: