Geweldig 8,1
op basis van 716 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 716 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Rohan van Zuid-Afrika
Gezin met oudere kinderen
Standaard Bungalow
Ik verbleef 14 nachten in december 2015
Good price for a super location.
Lovely Pool/Nice position and friendly staff
Very nice stay just a pity about all the stairs. I did come home fitter though!
Beoordeeld 18 januari 2016

Mark van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Standaard Bungalow
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
Pool with a View...wow..!
Location, Room, and View
The hotel is set in the side of a hill, and has many many step steps,So if you have hip, knee, or back problems, aged people. You may find this hotel is not for you.(It is hard work climbing the steps) The infinity pool is set at the top of the steps and it is very very steep, but once you get there, the view is awesome. The bungalow type rooms are very clean and comfortable. Staff were very welcoming and happy. Would I stay there again ? Yes I would.
Beoordeeld 17 januari 2016

Lelani van Zuid-Afrika
(Echt)paar
Standaard Bungalow
Ik verbleef 14 nachten in december 2015
Value for money
Friendly staff. Swimming pool. Location.
Beoordeeld 15 januari 2016

Jennifer van Canada
Gezin met oudere kinderen
Standaardkamer
Ik verbleef 9 nachten in december 2015
It was OK.
Location across from Kata Beach, the view at the top of the stairs, great housekeeping
Beoordeeld 12 januari 2016

Deon van Zuid-Afrika
(Echt)paar
Standaard Bungalow
Ik verbleef 11 nachten in december 2015
Nice Budget stay
Location, Staff and clean
We enjoyed our stay a lot! 2nd time at Kata Hi View and you get what you expect. Clean room, friendly staff and close to the beach. It is a budget hotel but that bis what you pay for. Will come back again.
Beoordeeld 05 januari 2016

Victor van Singapore
(Echt)paar
Deluxe Bungalow
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Great stay
Staff is friendly location is good and food nearby
Chalet style of accommodation. My seaview is blocked and that is the regret. Really need to fit to climb the four stories high steps which is kind of crazy.
Beoordeeld 30 december 2015

Kenneth van Denemarken
Gezin met oudere kinderen
Standaard Bungalow
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Great
View, Room, Service
Beoordeeld 22 december 2015

Angela van Australië
Individuele reiziger
Standaard Bungalow
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Great view & vibe
Stunning view, very comfortable, lovely service
Beoordeeld 15 december 2015

Watcharaphan van Thailand
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Close kata beach, Safety parking, Top view pool
Location, Car parking area and Swimming pool
Beoordeeld 22 november 2015

Nadine van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Great low cost hotel
Closeness to the beach, low cost, friendly reception man who speaks good English
Very enjoyable. Would happily return. We stayed right close to the road and noise was not a problem. We didn't use the breakfast so couldn't rate fairly this section.
Beoordeeld 22 november 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: