Geweldig 8,3
op basis van 2551 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2550 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Yuet van Singapore
Groepen
Standaard kamer 2 aparte bedden - Roken
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good location
Hotel is near to the linkway towards shinjuku station West entrance. Close to malls such as keio plaza, odaku and the newly opened Mylord. Hotel is also one of the pickup points for limousine bus to and from airports. If you want to join a day or half day tour, can also visit the sun rise agency of which a branch is located at hotel lobby floor. The only complaint is that I have to pay an extra 200 yen per day for the hotel tax which is on top of the booking fees.
Beoordeeld 20 september 2016

Mai van Qatar
Gezinnen met jonge kinderen
Superior - Niet-roken
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Keio Plaza
Pros, nice facility, close to a major subway station Shinjku. The duty manager forgot the name was extremely helpful, he assisted us with train tickets, tour trips, although it is not his job. Nice restaurants Cons, money
Beoordeeld 19 september 2016

LEONG van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Niet-roken
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
NA
NA
Beoordeeld 19 september 2016

Temmy van Indonesië
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer- Niet-roken
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Nice ambience
Nice place at Shinjuku Tokyo, good services, clean hotel and can speak Bahasa. Very unexpected for me.
Beoordeeld 19 september 2016

Haji van Brunei Darussalam
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Niet-roken
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
strategic place
nice hotel, very near to shopping and subway train. The only complain is the swimming pool is not open during my stay, my children is excited to see the pool but it do not open.
Beoordeeld 15 september 2016

Richard van Australië
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer- Niet-roken
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Excellent hotel, ideally situated
Would have liked to have seen more public lounge areas. There were very few seats in the reception areas and around the shopping and shop areas to sit down
Beoordeeld 15 september 2016

Nguyen van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Princess Kitty Kamer - Rookvrij
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Great stay
Very convenient to places, very good service too.
Beoordeeld 12 september 2016

Yu van Canada
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard tweepersoonskamer- Niet-roken
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2016
Excellent!
Very convenient! Excellent!
Beoordeeld 06 september 2016

Velma van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Plaza Luxe Tweepersoonskamer met gratis toegang tot de Lounge - Rookvrij
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Tokyo
We enjoyed our stay.
Beoordeeld 31 augustus 2016

Shunfeng van China
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Tweepersoons met 2 Aparte Bedden Roken
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good except the breakfast
Nice location, but breakfast just so-so.
Beoordeeld 30 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: