Geweldig 8,9
op basis van 127 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 127 beoordelingen
  • Hygiëne 9,3
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 9,0
  • Personeel 9,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 8,3
Sorteer op

Glynis van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
5 stars for this hotel
Convenient location excellent service very modern with syper efficient technology.
One of the best hotels we have stayed in. Being world travellers we were surprised and delighted that Budapest provided such a high standard hotel.
Beoordeeld 04 januari 2015

Wolfgang van Oostenrijk
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 16 nachten in december 2014
budapest
location, room, food
For us it is the best hotel in central europe
Beoordeeld 03 januari 2015

Anne van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 7 nachten in december 2014
Christmas in Budapest
Friendly, helpful staff.
Beoordeeld 30 december 2014

Kim van Maleisië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
good lacation, good spa, good conceirge service
location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
Beoordeeld 28 december 2014

hatem van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Great staff at Great Hotel
Staff, location and cleanness
Great experience.
Beoordeeld 13 december 2014

Julia van Australië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Wonderful hotel
Location, comfort, service
The Kempinski hotel made our stay in Budapest extremely enjoyable. Nothing was too much trouble and the service was excellent. The rooms were generous in size and the beds very comfortable. The location in the city centre and close to the river was ideal. I would highly recommend this hotel to others.
Beoordeeld 13 november 2014

Lie van Indonesië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Fantastic Stay
Clean, Comfortable Bed and Friendly staff
Beoordeeld 10 november 2014

Yacob van Israël
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2013
Nice
Food service and clean
Beoordeeld 23 oktober 2014

Pierre van Malta
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Aug14 Visit
Clean rooms, functional equipment, good quality products (soap, shampoo etc)
Very pleasant. Second time there and would go again. Government tourist taxes are steep and quite frankly abusive and excessive. Seems to be a punishment to tourists rather than a thank you.
Beoordeeld 10 september 2014

Andrew van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2014
Great hotel in a good area
Room was huge, very high standards, location
I was very happy with my stay, the rooms were to a very high standard, great location, good bars next to reception
Beoordeeld 09 augustus 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: