Geweldig 8,9
op basis van 128 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 128 beoordelingen
  • Hygiëne 9,2
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 9,0
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 8,3
Sorteer op

Glynis van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
5 stars for this hotel
Convenient location excellent service very modern with syper efficient technology.
One of the best hotels we have stayed in. Being world travellers we were surprised and delighted that Budapest provided such a high standard hotel.
Beoordeeld 04 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wolfgang van Oostenrijk
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 16 nachten in december 2014
budapest
location, room, food
For us it is the best hotel in central europe
Beoordeeld 03 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anne van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 7 nachten in december 2014
Christmas in Budapest
Friendly, helpful staff.
Beoordeeld 30 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kim van Maleisië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
good lacation, good spa, good conceirge service
location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
Beoordeeld 28 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hatem van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Great staff at Great Hotel
Staff, location and cleanness
Great experience.
Beoordeeld 13 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julia van Australië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Wonderful hotel
Location, comfort, service
The Kempinski hotel made our stay in Budapest extremely enjoyable. Nothing was too much trouble and the service was excellent. The rooms were generous in size and the beds very comfortable. The location in the city centre and close to the river was ideal. I would highly recommend this hotel to others.
Beoordeeld 13 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lie van Indonesië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Fantastic Stay
Clean, Comfortable Bed and Friendly staff
Beoordeeld 10 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yacob van Israël
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2013
Nice
Food service and clean
Beoordeeld 23 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pierre van Malta
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Aug14 Visit
Clean rooms, functional equipment, good quality products (soap, shampoo etc)
Very pleasant. Second time there and would go again. Government tourist taxes are steep and quite frankly abusive and excessive. Seems to be a punishment to tourists rather than a thank you.
Beoordeeld 10 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2014
Great hotel in a good area
Room was huge, very high standards, location
I was very happy with my stay, the rooms were to a very high standard, great location, good bars next to reception
Beoordeeld 09 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: