Zeer goed 8,0
op basis van 71 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 71 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Lo van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Good Locations!
The staffs are very helpful, location is good
It was a business at Shenyang for 3 days, the hotel service is good and staff was very helpful but the decoration seems a bit torn while overall this hotels worth for its value.
Beoordeeld 15 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lionel van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Good Hotel, central location
Spacious room, Nice restaurant, clean
Very nice stay, except for the long check in. Nice and comfortable room
Beoordeeld 05 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LIM van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
convenient location
near to subway, good enviroment as near to youth park, nice staff
it is really a good and convenient location as it is near to subway, 3 miniute walking distance. the breakfast is good enough, many variety and the staff service is very excellent good.
Beoordeeld 25 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mai van China
Zakelijke reiziger
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2013
comfort
comfort, good attitude, nice staff
quite enjoying
Beoordeeld 18 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vesa van Finland
Zakelijke reiziger
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Lot of construction around keep noise
paulaner, breakfast and room
Beoordeeld 07 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WUT van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
It is just good.
Park subway fresh market
There is a local market near hotel. It is good.
Beoordeeld 05 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lionel van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Superior Suite
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
Paulaner, central location, good stay
Paulaner, clean and confortable
Excellent stay, good and confortable rooms
Beoordeeld 22 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bhumibhat van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
ecellent!!!
Best location, nice accommodation and value for money
Beoordeeld 13 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LOW van Singapore
Individuele reiziger
Superior Suite
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
Short stay during new year holiday
Centrally located, close to metro and quiet surrounding
It was a stopover stay before I head for Harbin. Booked the standard suite for two nights. The room is big but felt that the design of the room is rather poor. Standard of the buffet breakfast was not up to my expectation for a five star hotel. The floor of the shower unit / cubicle in the is not properly leveled resulting in the presence of and "water ponding" / stagnant water on the floor tiles.
Beoordeeld 05 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lionel van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
Very nice stay in Shenyang
Central Local, Confortable, Paulaner is a +
Very comfortable stay in Kempinski Hotel. The hotel is clean and personnel friendly. Paulaner is definitively a +, on the - side, impossible to get some breakfest before 6AM
Beoordeeld 17 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: