2015
Zeer goed 7,9
op basis van 1507 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1507 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,7
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Michael van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef één nacht in september 2016
Average
A little old and average. didnt seem to measure up to the marks. Hard bed.
Beoordeeld 26 september 2016

Jodi van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Great location
Great location for what we needed/wanted to do. Rooms could do with an upgrade, not really value for money on room cost. Breakfast is great, good variety of food. The pool was good although both my kids had sore eyes each day from the chlorine in the pool, the small kids pool was shaded all the time and too cold for my little guy to swim in. Staff were always friendly. The kids club was a letdown, no air conditioning, no other kids in there at all when we went to put the kids in there on several occasions. Would I stay there again? - yes if the cost of the rooms were cheaper than what we paid this time around
Beoordeeld 24 september 2016

ANHARUR van Bangladesh
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
really great
really great to stay
Beoordeeld 22 september 2016

Marlinda van Indonesië
Individuele reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
good location and value for money
good location and value for money
Beoordeeld 21 september 2016

sherri van Australië
Individuele reizigers
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Best breakfast ever!!!!
Breakfast was sensational, staff were great, room was nice very comfy bed . Perfect location
Beoordeeld 20 september 2016

Venon van Maleisië
Groepen
Familiekamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Nice
Was here from Gili and the room was of a decent size. Had a great time. Best of all was the free airport shuttle. Thanks!
Beoordeeld 17 september 2016

Amol van India
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Excellent Experience
Nice Pool, friendly staff, Good choice for Breakfast. Central location & certainly value for money!
Beoordeeld 14 september 2016

sin van Singapore
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Good overall
Toilet area was not properly cleaned....
Beoordeeld 14 september 2016

Alan van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Stayed at paradiso Sept 2016
The Good:- nice location in Kuta , plenty of shops nearby, family room is big, breakfast is good and nice staff The Bad:- room have a funny old carpet smell, the aircon makes loud noise all the time. there is no direct access to the Kuta beach (I feel cheated),
Beoordeeld 12 september 2016

keith van Australië
Groepen
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Nice hotel could be friendlier
Check in was late and we had to wait for a hour plus to get our room even after seeing the staff the day before to make sure we would get in on time as we were coming from a different island. Foyer very hot . Breakfast was excellent and facilities were very good.
Beoordeeld 10 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: