Zeer goed 7,6
op basis van 543 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 543 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Sri van Indonesië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great value
First we only book for 1 night, but after experiencing the place, we decide to extend for another night. Great place, just 1 minute walk to night bazaar. Room is clean, staff are helpfull
Beoordeeld 30 mei 2016

Nga van Vietnam
Groepen
Standaard kamer met 2 aparte bedden - met ventilator
Ik verbleef één nacht in april 2016
From Vietnam
Near Bazzar night market ( 2 mins walking)
Beoordeeld 03 mei 2016

Allan van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Standaardkamer met ontbijt en gratis Wi-Fi
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Perfect location
This is a friendly, clean, no frills guesthouse, just perfect to be close to the night bizarre and at a reasonable price
Beoordeeld 07 april 2016

Everton van Brazilië
(Echt)paren
Standaard kamer met 2 aparte bedden - met ventilator
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Located and staff
Located next to the night bazaar. The staff are great and the rooms are good.
Beoordeeld 28 maart 2016

Andreas van Oostenrijk
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Centrally located yet very quiet
Felt safe, round the corner to Anusarn
Overall very good, simple room, shower worked well, even warm (if you need that at 30++ centigrade;) The beds on wheels were not the very best, thought.
Beoordeeld 15 maart 2016

david van Australië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in maart 2016
good value location
.
Beoordeeld 08 maart 2016

tit van Hong Kong
(Echt)paren
Standaardkamer met ontbijt en gratis Wi-Fi
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
very good
very good ! I will be back !
Beoordeeld 10 februari 2016

Rotsukhon van Thailand
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
one of many stays
what to tell more
Beoordeeld 06 februari 2016

Pang van Singapore
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
more than what i expect for what i paid
location,cheap n nothing else
For a solo traveller n just a short stay.This place is what i recommend.
Beoordeeld 23 januari 2016

Aleksandr van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Cleaningness issues.
Price, price, price
I've stayed in this guesthouse several times. Generally, 2 stars is about as high up as it can be rated. There are several issues there. Some are worse than others. I'll bring them in the bad to worst order. 1. It used to be a relatively quiet place despite the close proximity to the night market. There is either disco or karaoke club opened up nearby not too long ago. It is impossibly noisy now. Given, it is not the owners fault, it just happend to happen. 2. Water flow is subpar, so is the temperature of the hot water. Also, the amount of it is barely enough for two people to take a quick shower. If the first person stays a little too long than the other one might end up taking a cold shower. 3. This is something that I didn't see here before. Linens here have always looked quite old and worn down. However, they have never been dirty. This time, besides usual small stains, I found pieces of hair on our sheets. The sheets themselves didn't look like they were changed. I'm not sure if it's just my luck. I have to stay here one more time in a couple of days. We'll see what will happen.
Beoordeeld 15 januari 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: