Zeer goed 8,0
op basis van 23 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 23 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Alan van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2010
Le Meridien Frankfurt
Great central position near station and transport hub
very little really
The 2nd visit to this hotel, this time in cheaper room but still very adequate. Staff are very professional.
Beoordeeld 03 september 2010

Mousa van Saoedi-Arabië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2010
Le Meridian Hotel Review
Location is good
not flixable, the checkout time is 1200 and any extra time is chargeable. unlike other international Hotels where they more flixable
the only disadvantage of this hotel is the size of the Room, but everthing else is a good. and the best thing about this hotel is its location where every thing is close and walking distance.
Beoordeeld 01 augustus 2010

Uday van India
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2010
Great location and good facilities.
well appointed room.
Breakfast spread appeared limited. Internet charges are very high.
Enjoyed stay in the hotel. Amenities and facilities are good.
Beoordeeld 21 juli 2010

stefan van Zwitserland
Zakelijke reizigers
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2013
gepflegt, freundliche mitarbeiter
diskret, freundliche Mitarbeiter, nähe Bahnhof
Für das Internet zu bezahlen empfand ich als eine Zumutung
Beoordeeld 29 augustus 2013

romain van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Superior Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2011
Hôtel de très bon standing, classe, calme et pro
Emplacement, calme, personnel, chambre
Séjour professionnel, dans l'aile "design/moderne": - très bon accueil - chambre très propre, bien équipée et agréable - petit déjeuner très cher (27€) mais de bonne qualité - personnel très agréable et attentif
Beoordeeld 03 maart 2011

Akihiro van Japan
Zakelijke reizigers
Superior Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2014
快適で楽しい
中央駅に近い、空港へのアクセスが便利、周辺で最も良いホテル
Beoordeeld 18 juni 2014

osamu van Japan
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in juli 2012
ウsタッフは個人差はありますが特にフロントはしっかりしていました。
最初新刊にされたのですが、プッシュしたところ本館にしてくれました。やはり本館が良い感じでした。
部屋の基本的なことには問題はありませんでしたが、スリッパはありません。またコーヒーなどのサービス(インスタントでも)も一切ありません。朝食はドイツにしてはという感じでそれにしても高いと思います。それならすぐ目の前のフランクフルト駅中のカフェで十分では・・・。
Beoordeeld 19 juli 2012

JUNICHI van Japan
Zakelijke reizigers
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2011
ロケーションはいいけど部屋がやや狭い
LANケーブルが使用できた
フランクフルト中央駅から近く鉄道での移動は便利でした。部屋はきれいでしたが、やや狭く感じられました。以前泊まったフランクフルト市内でのホテルでは無線LANのみでLANケーブルが使えませんでしたが、ここでは使用できました。朝食は高い。
Beoordeeld 17 juli 2011

Toshinori van Japan
(Echt)paren
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2011
ロケーションよく、値段もリーズナブル!
フランクフルト中央駅から近くて部屋もきれい
アクセスが良く、部屋もとてもきれい。 ネットは有料なので少し残念だけど、 仕事でもカップルでも泊まれると思う!
Beoordeeld 29 juni 2011

MARUYAMA van Japan
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in december 2010
部屋の内装がおしゃれ
部屋の椅子や机等がきれい
特にみあたらなかった
駅から徒歩3分程度の便利な場所にありよかったです。朝食もなかなかよくレストランは高級ではあるがおいしくいただけました。
Beoordeeld 12 december 2010


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: