Zeer goed 7,6
op basis van 346 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 346 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Stefan van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Comfort Kamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Clean hotel near central train station
Area is a bit dodgy, especially at night. Small room but clean and adequate.
Beoordeeld 29 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

A.H. van Nederland
(Echt)paar
Comfort Kamer
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Good
Nice hotel for a nice price
Beoordeeld 24 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ORON van Israël
Zakelijke reiziger
Comfort Kamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Great hotel !
Location, clean, big rooms
The hotel location is great, the rooms were bug and clean, great stuff . Good value for money . I will come back for sure.
Beoordeeld 06 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Swee van Maleisië
Zakelijke reiziger
Budget Eenpersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
Good location hotel
Close to my Zeil shopping mall and exhibition hall. Friendly and helpful staff. Good breakfast. Great location ! I will definitely choose to stay in this hotel again on my next trip.
Beoordeeld 03 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Min van Taiwan
Zakelijke reiziger
Budget Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in november 2015
near the frankfurt station
just good for traffic, others is okay!
Beoordeeld 03 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tsutomu van Japan
Individuele reiziger
Budget Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
good location
location, friendly staff
ok
Beoordeeld 19 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hoi van China
Individuele reiziger
Budget Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
Review on Leonardo Hotel, City center Frankfurt
clean, good food, helpful staff
Beoordeeld 18 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ray van Australië
(Echt)paar
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
One night in Frankfurt
Location, value, staff
Great location so close to the train station it was literally a 5 min walk with our bags to get the train onwards. Staff were great including making reservations for us to see a show at our next stop. Thanks very much, will stay again if I'm back in Frankfurt.
Beoordeeld 16 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kelly van Singapore
Individuele reiziger
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
Clean but noisy
Nice shower, reasonably spacious room and cosy bed.
The room's amenities were reasonable and the room was spacious and well organised. However, our room's window could not be closed fully so a cold draft was getting in. Being situated alongside the road meant that we could hear the noise of cars and the numerous trams passing by as well. Quite a decent place if one does not mind the cold and the noise.
Beoordeeld 11 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Warin van Thailand
(Echt)paar
Comfort Kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Good location
Bed
Beoordeeld 11 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: