Zeer goed 7,7
op basis van 762 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 762 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Chin van Maleisië
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Reasonable Rate
We stayed a night for the Standard Chartered KL Marathon 2016, strategic location just a couple of minutes away from Dataran merdeka,
Beoordeeld 06 september 2016

norida van Maleisië
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in september 2016
worth to stay here
location ok for many places like sogo,jakel mall
Beoordeeld 05 september 2016

lim van Brunei Darussalam
(Echt)paar
Superior Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good location which near to the train station. Convenience for travellers. Staff are friendly ..
Cons: Limited TV channels.
Beoordeeld 04 september 2016

Fariha van Maleisië
Individuele reiziger
Superior Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
They let me check 4 hrs earlier than check in time.. Excellent
Beoordeeld 01 september 2016

Awgku van Maleisië
Individuele reiziger
Superior Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Pleasant and covenient
The hotel has adequate and well-maintained facilities and is clean. Staff are friendly and courteous. Very near to LRT station and shopping attractions.
Beoordeeld 16 augustus 2016

Boon van Singapore
(Echt)paar
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nearest and good hotel for Standard Chartered KL Marathon start point.
Convenience location and good wifi, but the car park is very small. All is good except the car park area need improving.
Beoordeeld 14 augustus 2016

SITTI van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
good
Value for money
Beoordeeld 14 augustus 2016

marlenah van Maleisië
Individuele reiziger
Superior Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Short stay only..
Very near with LRT masjid jamek..comfortable room..but the lobby perfume need to be change and need more friendly staff n helpful..they cant speak malay.comfortable room but housekeeping need to be alert with no hook at some curtain.short stay only.
Beoordeeld 10 augustus 2016

Zidane van Maleisië
Groep
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
SCKLM 2016
-perfect spot for SCKLM, no doubt -perfect location, opposite of the hotel lobby was Masjid Jamek LRT station -room not big, but is clean -only part that not satisfying is the car park, which is a very small and pack space beside the hotel. It takes us around 30 minutes to have our car move out from inside as they need to move several cars up front
Beoordeeld 09 augustus 2016

Sharnila van Maleisië
Groep
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great location, Comfortable beds
Stayed overnight for KL marathon. Location is great, room and bed comfortable, shower is great with ample hot water. Located just beside Masjid Jamek LRT station. Noisy from street below but not a concern for us, overall was a good stay.
Beoordeeld 08 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: